Wildcamera

Met een wildcamera kunt je wilde dieren goed in de gaten houden. Door een wildcamera in de natuur te plaatsen, kun je onopgemerkt wild observeren, fotograferen en filmen op afstand. Hierdoor kun je gedrag van dieren in kaart brengen en bijvoorbeeld hun schuilplaats achterhalen. Daarnaast is een wildcamera een handig hulpmiddel voor de natuurfotograaf. Dankzij een wildcamera weet je precies op welke locaties je wilde dieren kunt fotograferen.

1-18 van 42

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-18 van 42

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Het voordeel van een wildcamera

Een wildcamera is speciaal ontworpen om wilde dieren in de natuur in de gaten te houden onder verschillende omstandigheden. De meeste camera’s zijn dan ook waterbestendig en zijn voorzien van nachtzicht, zodat je ook in het donker goed zicht heeft. Vaak wordt er handig bevestigingsmateriaal meegeleverd waardoor de camera eenvoudig te bevestigen is aan bijvoorbeeld een boom of paal.

Type gebruiker

De meeste wildcamera’s worden gebruikt door jagers, boswachters, wildspotters en natuurfotografen. Daarnaast is een wildcam ook geschikt voor particulieren die met behulp van een camera hun vee in de gaten willen houden. Doordat de meeste camera’s over beweginsdetectie beschikken, wordt de camera actief wanneer het binnen een bepaalde zone beweging detecteert.

Wildcamera’s online bestellen

In onze webshop hebben wij diverse wildcamera’s in het assortiment. Zo kom je deze camera’s tegen van merken als Bushnell, König en UoVision

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA