Tweedehands camera

De technologie op het gebied van fotografie gaat snel. Camera's volgen elkaar in hoog tempo op. Niet iedereen kan zich de aanschaf van een nieuw toestel veroorloven. Steeds meer mensen kiezen daarom voor een tweedehands camera of objectief. Ons tweedehands productenaanbod is gevarieerd. Naast tweeedehands camera's hebben wij ook tweedehands objectieven, flitsers, printers, scanners, statieven en nog veel meer in ons assortiment. Deze producten zijn er in verschillende prijsklassen van verschillende merken. Bij de productomschrijving vermelden wij of het product zo goed als nieuw is, lichte gebruikssporen of duidelijke gebruikssporen heeft. Zo weet u wat u koopt.


1

Goed werkende producten

Of u nu nieuw of tweedehands koopt, bij ons bent u verzekerd van goed werkende producten.

2

Controle door professionals

Elke camera wordt bij inname gecontroleerd door onze professionals. Zo bent u verzekerd van een kwalitatief product.

3

Kies voor het Care Plan

Uw tweedehands apparatuur verzekert u eenvoudig en veilig met ons Care Plan. Occasions Care Plan

Uw tweedehands apparatuur verzekert u ook eenvoudig en veilig met ons Care Plan. Het bedrag is, net zoals bij nieuwe producten, 12% van het aankoopbedrag met een eigen risico van slechts € 20 en werelddekking. Er is echter geen verlengde garantie, omdat het geen nieuw product betreft. Op de premie zit een kleine afschrijving.

Lees meer over het Care Plan

Apparatuur inruilen

U kunt bij Foto Konijnenberg ook uw eigen tweedehands apparatuur aanbieden voor inruil. Wij bieden u altijd een eerlijke prijs, al dan niet in de vorm van korting op een eventuele nieuwe aanschaf. Inruil geldt alleen voor artikelen in de volgende categorieën: digitale spiegelreflex- en systeemcamera's, objectieven voor spiegelreflex- en systeemcamera's, high-end compact camera's en semi-professionele en professionele videocamera's.

Wilt u uw (goed werkende) fotoapparatuur inruilen? Neem uw apparatuur mee naar één van onze vestigingen in Den Ham of Turnhout en wij doen een passend voorstel. U kunt ook mailen. Vermeld daarbij onderstaande punten, zodat we u een prijsindicatie kunnen geven:

  • Productomschrijving
  • Staat van het product, heeft het product eventuele beschadigingen
  • Wanneer u het product heeft aangekocht
  • Meegeleverde accessoires

De daadwerkelijke waarde van uw in te ruilen fotoapparatuur wordt echter altijd ter plekke door onze winkelmedewerkers bepaald.

Handig om te weten

  • Tweedehands producten zijn marge-artikelen. U kunt als ondernemer geen BTW terugvorderen.
  • De occasions worden ingenomen in onze vestigingen in Den Ham, Turnhout en Hannover en blijven daar op voorraad liggen. Online bestellingen hebben daarom een iets langere bezorgtijd.

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard   American Express   Paypal  VISA  Afterpay