Tablets

Een tablet is een draagbare computer die is voorzien van een touchscreen. Door uw vingers over het scherm te bewegen, kunt u de tablet volledig bedienen. Net als een smartphone is een tablet te verbinden met het internet via wifi of een mobiel netwerk. Tevens is het mogelijk om diverse apps te downloaden, waardoor u een tablet kunt gebruiken voor tal van toepassingen. In ons assortiment vindt u tablets van Apple, de zogenoemde iPad.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Waarom een tablet?

Een tablet is een uitstekend middel voor het gebruik van multimedia. Denk hierbij aan het bekijken van foto’s en video’s, het luisteren van muziek en het spelen van spelletjes. Het voordeel van een tablet is dat ze enorm makkelijk in gebruik zijn. In feite is het een kleine laptop, maar dan zonder toetsenbord en uitgebreid besturingssysteem. Een tablet is direct klaar voor gebruik en makkelijk te bedienen door het touchscreen. Het heeft daarbij een zeer compact en draadloos formaat, waardoor u niet gebonden bent aan een locatie. Zo neemt u een tablet gemakkelijk overal mee naar toe.

Tablet of laptop?

Ondanks zijn formaat, doet een tablet qua prestaties niet onder voor een laptop of een notebook. De meeste functies die op een laptop of notebook zitten, zijn ook beschikbaar voor tablets. Browsen op het internet, tekstverwerkers en vele andere programma’s en apps zijn goed te gebruiken op een tablet. Ook digitale boeken zijn prettig leesbaar met een tablet.

Apple iPad

De iPad kenmerkt zich door een slank en strak design en is verkrijgbaar in diverse kleuren. Wanneer u een iPad wilt aanschaffen, kunt u naast de kleur ook kiezen voor verschillende opslagcapaciteiten. Indien u veel apps wilt gebruiken of veel media wilt opslaan, dan raden we aan om te kiezen voor zoveel mogelijk opslagcapaciteit.

Trusted shops Ideal  MasterCard   American Express   Paypal  VISA  Afterpay