Smartwatches

Een smartwatch is een digitaal horloge die u, in veel gevallen, kunt verbinden met uw smartphone. Hierdoor kunt u heel snel zien of u berichten of telefoontjes binnenkrijgt. Zo’n watch kan diverse notificaties tonen van bijvoorbeeld Whatsapp-berichten, e-mails, inkomende oproepen of social media. Daarnaast beschikken de meeste smartwatches over sensoren die informatie over de gebruiker verzamelen. Denk bijvoorbeeld aan gegevens over de hartslag en het aantal verbrande calorieën. Dit maakt de smartwatch de ultieme accessoire voor fanatieke sporters.

7 artikel(en)

7 artikel(en)

Waarom een smartwatch?

Waarom zou u een smartwatch aanschaffen als u al over een smartphone beschikt? Het antwoord is simpel. Een smartwatch is gewoon een leuke gadget en het biedt veel meer mogelijkheden dan een horloge. Daarnaast zorgt het ook voor enorm veel gemak. U kunt in één opslag de binnenkomende berichten zien, zonder dat u uw telefoon hoeft te pakken.

Fitbit

Een Fitbit is een soort smartwatch die uw dagelijkse activiteiten meet, van hardlopen tot traplopen. Het is een handig hulpmiddel wanneer u meer wilt bewegen of als u in kaart wilt brengen hoeveel u beweegt op een dag. Een Fitbit is te gebruiken met een Fitbit app, die beschikbaar is voor iOS-, Android- en Windows-telefoons. Via de app is de Fitbit te synchroniseren met uw smartphone.

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA