Sennheiser

Sennheiser staat al jaren aan de top van de audio-industrie. Dit Duitse merk is onder meer verantwoordelijk voor de productie van hoogwaardige microfoons en koptelefoons in alle soorten en maten. De ambitie van Sennheiser is om vorm te geven aan de toekomst van de audio-industrie. Het merk streeft daarom altijd naar het perfecte geluid. Hierbij is goed geluid niet voldoende. Voor het beste audioresultaat gebruikt u daarom Sennheiser.

Sennheiser

1-18 van 76

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

1-18 van 76

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Passie voor innovatie

Sennheiser heeft een enorme passie voor het starten en ontwikkelen van trends. Het merk zit nooit stil en is altijd op zoek naar verbeteringen. De baanbrekende ideeën van Sennheiser zijn al meermaals beloond met internationale prijzen. Daarnaast heeft  het merk meerderde technologische mijlpalen op haar naam staan. Wist u bijvoorbeeld dat Sennheiser de producent is van de eerste directionele microfoon? Om vooruitstrevend te zijn en te blijven heeft Sennheiser haar eigen onderzoekslaboratoria in meerdere landen.

Sennheiser producten

Sennheiser produceert al decennialang hoofdtelefoons, telefoons, microfoons, draadloze microfoon systemen, en conferentie-en informatiesystemen. Hierdoor kunt u met een gerust hart een Sennheiser product bestellen voor uw videoproducties. In ons assortiment vindt u onder andere de volgende Sennheiser producten:

 • Sennheiser microfoons
 • Sennheiser draadloze microfoonkits
 • Sennheiser windschermen

Sennheiser als wereldspeler

De klanten van Sennheiser bevinden zich overal ter wereld. De audioproducent is daarom actief in alle continenten. Goed geluid heeft een groot bereik en een goed product heeft een grote afzetmarkt. Sennheiser is hiervan een goed voorbeeld.

Wilt u uw video’s voorzien van een geweldige kwaliteit geluid? Koop uw Sennheiser microfoon bij Foto Konijnenberg.

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA