SanDisk

Al sinds 1988 vertrouwen bedrijven en consumenten op de opslagoplossingen van SanDisk. SanDisk biedt gemoedsrust en de zekerheid dat uw gegevens direct beschikbaar en betrouwbaar zijn, ook in de meest uitdagende omgevingen. De missie van SanDisk is dan ook om het leven van mensen te verrijken door middel van digitale opslag, altijd en overal.

1-18 van 104

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-18 van 104

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Vertrouwd merk

Iedere dag zijn er weer miljoenen mensen die vertrouwen op de prestaties, kwaliteit en betrouwbaarheid van de producten van SanDisk. Al uw waardevolle beelden en/of documenten kunt u digitaal opslaan met een SanDisk product. SanDisk is het toonaangevende detailhandelsmerk voor opslag.

SanDisk Extreme Pro

Kies voor snelheid en betrouwbaarheid en maak professionele opnamen met de SanDisk Extreme Pro SDHC 32GB UH S-3 geheugenkaart. SanDisk's Power Core-controllertechnologie zorgt voor een snellere prestatie per foto (tot 90MB per seconde) en de geavanceerde foutcorrectiecode-engine (ECC) verbetert de gegevensintegriteit en betrouwbaarheid van de kaart tijdens het lezen en schrijven. Maak ononderbroken RAW + JPEG-opnamen met de burst-modus en maak actievolle Full HD-video's als nooit tevoren.

SanDisk Ultra CompactFlash

De SanDisk Ultra CompactFlash geheugenkaarten zijn supersnel. Met de SanDisk Ultra CompactFlash 32GB 50MB/s is het mogelijk op een snelheid van 50MB per seconde data uit te lezen en weg te schrijven. Met name voor digitale fotocamera's is dit de ultieme kaart omdat het wegschrijven van foto's nu sneller gaat dan het produceren van de foto's zelf. Daarnaast heeft deze SanDisk geheugenkaart een laag energieverbruik.

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA