Samyang

Samyang is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in de productie van professionele optische producten. Het assortiment van Samyang bevat hoogwaardige objectieven die gekenmerkt worden door handmatig scherpstellen en die compatibel zijn met camera's van de grotere camerafabrikanten. In het Samyang assortiment vindt u onder andere groothoek-, tele- en standaard cameraobjectieven voor zowel DSLR als CSC camera's. De Samyang producten zijn ontworpen voor zowel professionals als amateur fotografen.

1-18 van 355

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

1-18 van 355

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Samyang foto objectieven

Samyang maakt al vele jaren verwisselbare foto objectieven van hoge kwaliteit. Hierbij heeft Samyang gekozen voor objectieven met een vaste brandpuntafstand, hoge lichtsterkte en een hoge beeldkwaliteit. De Samyang foto objectieven zijn gemaakt voor fullframe, APS-C en Four Third sensor camera's en zijn compatibel met camera's van onder andere Canon, Nikon, Fujifilm en Olympus.

Kenmerken Samyang

 • Professionele optische producten
 • Zeer ruim assortiment met hoogwaardige objectieven
 • Geschikt voor camera’s van grotere cameramerken

Een Samyang objectief kopen

Samyang heeft een ruim assortiment aan objectieven. Bekijk ze rustig en bestel de lens die bij uw wensen past. Heeft u nog vragen? Wij beantwoorden ze graag of geven u advies bij het aanschaffen van een Samyang objectief.

Samyang biedt verwisselbare objectieven voor fotocamera’s van hoge kwaliteit. Bestel uw nieuwe objectief bij Foto Konijnenberg.

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA