Pompidoo

Pompidoo is een stijlvol cameratassenmerk dat is opgericht in 2010. De visie van het merk is dat een goed mode-item net zolang moet meegaan als een goede foto. Zo is het idee geboren om cameratassen te ontwerpen voor de modebewuste fotograaf. Pompidoo besteedt niet alleen aandacht aan een bijzonder design, maar ook aan duurzaamheid, functionaliteit en kwaliteit.

Pompidoo

9 artikel(en)

9 artikel(en)

Een Pompidoo tas is net even anders

Pompidoo maakt functionele dingen stijlvol. Dat is direct zichtbaar wanneer u de collectie met Pompidoo cameratassen bekijkt. Op het eerste gezicht lijken de tassen niet op een cameratas. Toch heeft een Pompidoo tas alles in zich om uw geliefde camera-apparatuur optimaal te beschermen.Zo zijn de tassen onder andere voorzien van uitneembare verdelers, zodat u de tas naar eigen smaak kunt inrichten. Hierdoor is een Pomidoo tas ook ideaal voor dagelijks gebruik. U hoeft enkel de verdelers eruit te halen, handig!

Pompidoo: Design & Kwaliteit

Pompidoo tassen worden handgemaakt in Letland. Bij het ontwerp en de productie van de tassen wordt de grootste zorg besteed aan kwaliteit. Daarnaast is er veel aandacht voor details. Dit maakt elke tas uniek!

Het assortiment van Pompidoo bestaat uit twee collecties: Raw en Chic. De tassen uit de twee collecties zijn heel verschillend, maar toch heeft elke Pompidoo overeenkomende eigenschappen:

  • Stijlvol en uniek design
  • Veel aandacht voor kwaliteit en details
  • Gemaakt van duurzaam materiaal
  • Functioneel

Pompidoo tas kopen?

Bent u ook verliefd geworden op het merk Pompidoo?Dat snappen wij maar al te goed. Het merk heeft cameratassen die net even anders zijn dan anders. Heeft u een tas gevonden die bij uw wensen en camera-apparatuur past? Koop uw nieuwe Pompidoo dan nu bij Foto Konijnenberg!

Met Pompidoo kiest u voor kwaliteit en design. Koop uw Pompidoo cameratas nu bij Foto Konijnenberg!

 

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA