Peli

De trolley's van Peli zijn gemaakt om een leven lang mee te gaan. Ze worden geproduceerd in Amerika en zijn ontworpen om al uw fotoapparatuur veilig te vervoeren. Hoe groot uw uitrusting ook is, Peli zorgt ervoor dat al uw kostbare camera's, lenzen en accessoires elke reis overleven.

Peli

1-18 van 143

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-18 van 143

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Hoe Peli begon in een garage

Het ontstaan van Peli is geen origineel verhaal, maar wel een noemenswaardige. Het bedrijf is namelijk opgericht in 1976 in een Amerikaanse garage door een fervent duiker. Deze man, Dave Parker, was op zoek naar flitsers en cases die geschikt waren om onderwater te gebruiken. Zonder kans op lekkages. Uiteindelijk lukte het hem om een eerste patent te bemachtigen. Dat was tevens het begin van zijn succesverhaal. Vele producten volgden en Peli bouwde een zeer goede naam op; iedere fotograaf vertrouwde op de duurzaamheid en betrouwbaar van de Peli camera cases.

Peli als perfecte partner

Tegenwoordig is Peli een gevestigde naam. Het bedrijf heeft een groot assortiment camera koffers in alle soorten en maten. De koffers hebben vaak handige dividers, zodat u zelf de beste inrichting kan kiezen. Hoe divers het aanbod ook is en voor welke koffer u ook kiest; de kwaliteit staat altijd buiten kijf. U als fotograaf hoeft zich geen zorgen meer te maken over de veiligheid van uw fotoapparatuur als u deze opbergt in een Peli camera koffer.

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA