Panasonic

De geschiedenis van Panasonic begint in 1918 met de productie van lampen. Gaandeweg de jaren is het merk sterk gegroeid en heeft het zich ontwikkeld tot een toonaangevend elektronicabedrijf. Panasonic geniet wereldwijde bekendheid met haar Lumix fotocamera's. Het bedrijf heeft zich daarbij gespecialiseerd in compactcamera's en systeemcamera's. Vooral in de laatste sector is Panasonic een van de grootste. U heeft daarbij de keuze uit zeel veel modellen en objectieven (sommige zelfs met Leica optiek). Ook voor videocamera's is Panasonic een prima keuze. En hetzelfde geldt voor televisies en nog een heleboel overige consumentenelektronica. Fotograferen of filmen met een Panasonic levert altijd het gewenste resultaat op.

Review - Panasonic Lumix DMC GX8

Review - Panasonic Lumix DMC GX8

Panasonic lanceerde de Lumix DMC-GX8, naar eigen zeggen de ‘ultieme systeemcamera’. Een camera die het juiste moment haarscherp vastlegt.

Lees meer

Review - Panasonic Lumix G7

Review - Panasonic Lumix G7

Twijfelt u tussen een spiegelreflex- en een systeemcamera? Dan dient u de G7, een topper uit de Lumix-range, mee te nemen in uw overweging.  

Lees meer

Review - Panasonic Lumix GX Vario 35-100mm f/2.8 II

Review - Panasonic Lumix GX Vario 35-100mm f/2.8 II

De Lumix Vario 35-100 f/2.8 II is ontworpen voor systeemcamera's uit de Lumix G-serie van Panasonic. Deze review beschrijft waarom juist deze lens in smaak valt bij portretfotografen. 

Lees meer

Firmware 2.0 voor de Panasonic GH5

Firmware 2.0 voor de Panasonic GH5

Panasonic heeft de nieuwe firmware voor de Panasonic GH5 gereleased. Deze update verbetert de prestaties en bruikbaarheid van de GH5.

Lees meer

Mis geen moment met 6K Photo van Panasonic

Mis geen moment met 6K Photo van Panasonic

Wist u dat de Lumix GH5 camera over een 6K Photo-functie beschikt? Een unieke feature die we niet zomaar aan ons  voorbij laten gaan.

Lees meer

Review - Panasonic Lumix GH5

Review - Panasonic Lumix GH5

Met grote smart keek ik uit naar de release van het nieuwe topmodel uit de Lumix-familie. Als opvolger van de uiterst succesvolle GH4 waren mijn verwachtingen hoog. In deze productreview leest u of de Lumix GH5 mijn verwachtingen heeft waar gemaakt.  

Lees meer

Panasonic Lumix G Experience Store

Panasonic biedt een ruim assortiment producten voor u in onze webshop. U kunt bij ons terecht voor Panasonic camera’s en lenzen, maar ook voor een camera-accu of een cameratas. Panasonic biedt als belofte het creëren van ‘a better life, a better world’. Dankzij uitstekende service en vergaande productkennis zijn wij de trotse drager van het officiële label Panasonic Lumix G Experience Store.

Panasonic assortiment

Onder de naam Panasonic Lumix worden de systeemcamera’s van Panasonic aangeboden. Het grote voordeel van de Panasonic Lumix is het compacte formaat met verwisselbare lenzen. Panasonic lenzen staan bekend om hun uitstekende lenskwaliteit. De Lumix lenzen hebben alles wat u zoekt door een zeer gevarieerd aanbod van lenzen, van groothoek tot telezoom. Superieur beeldkwaliteit dankzij een serie asferische elementen.

Panasonic product kopen?

Wij zijn al ruim 40 jaar dé specialist op het gebied van foto- en filmapparatuur. In onze webshop vindt u een zeer ruim Panasonic assortiment, met onder andere de Panasonic Lumix. Bestelt u uw Panasonic product op een werkdag voor 22:00 uur en is deze op voorraad, dan sturen wij deze nog dezelfde avond naar u op. Behalve online bent u ook van harte welkom bij onze vestigingen in Den Ham en Turnhout waar wij u van een passend Panasonic advies voorzien.

Trusted shops Ideal  MasterCard   American Express   Paypal  VISA  Afterpay