Panasonic

De geschiedenis van Panasonic begint in 1918 met de productie van lampen. Gaandeweg de jaren is het merk sterk gegroeid en heeft het zich ontwikkeld tot een toonaangevend elektronicabedrijf. Panasonic geniet wereldwijde bekendheid met haar Lumix fotocamera's. Het bedrijf heeft zich daarbij gespecialiseerd in compactcamera's en systeemcamera's. Vooral in de laatste sector is Panasonic een van de grootste. U heeft daarbij de keuze uit zeel veel modellen en objectieven (sommige zelfs met Leica optiek). Ook voor videocamera's is Panasonic een prima keuze. En hetzelfde geldt voor televisies en nog een heleboel overige consumentenelektronica. Fotograferen of filmen met een Panasonic levert altijd het gewenste resultaat op.

Review - Panasonic Lumix GX Vario 35-100mm f/2.8 II O.I.S.

Review - Panasonic Lumix GX Vario 35-100mm f/2.8 II O.I.S.

De de Lumix Vario 35-100 f/2.8 II is speciaal ontworpen voor systeemcamera's uit de Lumix G-serie van Panasonic. Deze lichtsterke lens met robuuste behuizing is ideaal voor portreftotografie. In deze review beschrijven we waarom juist deze lens zo in smaak valt bij portretfotografen. 

Lees meer

Firmware 2.0 voor de Panasonic GH5

Firmware 2.0 voor de Panasonic GH5

Panasonic heeft de nieuwe firmware voor de Panasonic GH5 gereleased. Deze update verbetert de prestaties en bruikbaarheid van de GH5. In dit artikel leest u wat u kunt verwachten van de nieuwe firmware 2.0. 

Lees meer

Mis geen moment met 6K Photo van Panasonic

Mis geen moment met 6K Photo van Panasonic

Op het gebied van fotografie wordt steeds meer mogelijk. Waar we een paar jaar geleden nog versteld stonden van Full HD kwaliteit, is 4K tegenwoordig de norm. Maar Panasonic gaat nog een stapje verder met de GH5! Wist u dat deze Lumix camera over een 6K Photo-functie beschikt? Een unieke feature die we niet zomaar aan ons voorbij laten gaan.

Lees meer

Review - Panasonic Lumix DMC FZ2000

Review - Panasonic Lumix DMC FZ2000

Vindt u een compact camera te klein en een DSLR te groot? Wilt u niet inleveren op kwaliteit? En wilt u niet kiezen tussen verschillende objectieven? Dan is een bridgecamera...

Lees meer

Review - Panasonic Lumix G7

Review - Panasonic Lumix G7

Twijfelt u tussen een spiegelreflex- en een systeemcamera? Wilt u geen duizenden euro’s uitgeven? En speelt videografie net zo’n grote rol als fotografie? Dan dient u de G7, een topper uit de Panasonic Lumix-range, mee te nemen in uw overweging.  

Lees meer

Review - Panasonic Lumix DMC GX8

Review - Panasonic Lumix DMC GX8

Panasonic lanceerde de Lumix DMC-GX8, naar eigen zeggen de ‘ultieme systeemcamera’. Een camera die het juiste moment haarscherp vastlegt. Zo’n statement...

Lees meer

Panasonic Lumix G Experience Store

Panasonic biedt een ruim assortiment producten voor u in onze webshop. U kunt bij ons terecht voor Panasonic camera’s en lenzen, maar ook voor een camera-accu of een cameratas. Panasonic biedt als belofte het creëren van ‘a better life, a better world’. Dankzij uitstekende service en vergaande productkennis zijn wij de trotse drager van het officiële label Panasonic Lumix G Experience Store.

Panasonic assortiment

Onder de naam Panasonic Lumix worden de systeemcamera’s van Panasonic aangeboden. Het grote voordeel van de Panasonic Lumix is het compacte formaat met verwisselbare lenzen. Panasonic lenzen staan bekend om hun uitstekende lenskwaliteit. De Lumix lenzen hebben alles wat u zoekt door een zeer gevarieerd aanbod van lenzen, van groothoek tot telezoom. Superieur beeldkwaliteit dankzij een serie asferische elementen.

Panasonic product kopen?

Wij zijn al ruim 40 jaar dé specialist op het gebied van foto- en filmapparatuur. In onze webshop vindt u een zeer ruim Panasonic assortiment, met onder andere de Panasonic Lumix. Bestelt u uw Panasonic product op een werkdag voor 22:00 uur en is deze op voorraad, dan sturen wij deze nog dezelfde avond naar u op. Behalve online bent u ook van harte welkom bij onze vestigingen in Den Ham en Turnhout waar wij u van een passend Panasonic advies voorzien.

Trusted shops Ideal  MasterCard   American Express   Paypal  VISA  Afterpay