Onderwatercamera

Met een onderwatercamera leg je de wonderlijke onderwaterwereld perfect vast. Hierbij hoef je niet bang te zijn dat jouw camera waterschade oploopt. De modernste onderwatercamera’s zijn tot grote diepten onder water te gebruiken. Zelfs zonder het gebruik van een speciale behuizing. Dit maakt een waterdichte camera zeer geschikt voor gebruik tijdens vakanties.

1-18 van 36

Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-18 van 36

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Voordelen van een onderwatercamera

Een onderwatercamera kun je probleemloos in en rondom het water gebruiken. Door de witbalans wordt de blauwe waas in jouw foto’s gecompenseerd en dit komt de beeldkwaliteit ten goede. Daarnaast is dit type camera door het robuuste design ook opgewassen tegen andere omstandigheden. Denk bijvoorbeeld aan kou en regen.

Alternatief

Een alternatief voor de onderwatercamera is een losse onderwaterbehuizing. Hiermee is het mogelijk om met jouw huidige camera een diepte van 40 meter onder water te bereiken. Dergelijke onderwaterbehuizingen zijn beschikbaar voor compact-, systeem- en spiegelreflexcamera’s. Er zijn naast onderwatercamera’s ook camera’s met een water- en stofdichte behuizing beschikbaar die goed tegen een stootje kunnen. Deze outdoor camera's zijn ideaal voor vakanties in ruigere gebieden.

Koop uw onderwatercamera online

In onze webshop hebben we een ruim aanbod aan diverse onderwatercamera’s. je hebt de keuze uit verschillende merken en kleuren. Er is altijd wel een water camera die aan jouw wensen voldoet.

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA