Nodal Ninja

Nodal Ninja is in 2004 begonnen met de productie van de eerste Nodal Ninja: SPH-1. Sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid en heft nu vijf basismodellen, Object VR draaitafels, verschillende rotators, carbon fiber luchtpalen en meer dan 200 accessoires. Nodal Ninja streeft ernaar om erkende verkopers in te zetten die klantenservice hoog in het vaandel hebben staan.

8 artikel(en)

8 artikel(en)

Nodal Ninja Ultimate M2 Giga

De Nodal Ninja Ultimate M2 Giga is een panoramahoofd waarmee u eenvoudig hoge resolutie panoramafoto's kunt maken. Het aantal graden is gemakkelijk en snel te veranderen door het overhalen van één of twee hendels. Door het intuïtieve ontwerp kunt u met de Nodal Ninja M2 Giga sneller opnames maken dan met een computergestuurde panoramakop.

Nodal Ninja EZ Leveler II

De 2e generatie Nodal Ninja EZ-leveler. Dit model is kleiner, lichter en gemaakt met grote precisie. Deze Nodal Ninja leveler is zeer geschikt om op elk statief uw camera zeer makkelijk en solide waterpas te zetten. De draagkracht is ongeveer 10 kg en ook met dat gewicht zijn de bewegingen nog soepel uit te voeren.

Nodal Ninja product kopen?

Bestelt u uw Nodal Ninja product op een werkdag voor 22:00 uur en is deze op voorraad, dan sturen wij deze nog dezelfde avond naar u op. Behalve online bent u ook van harte welkom bij onze vestigingen in Den Ham en Turnhout waar wij u graag van een passend advies voorzien.

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA