Nissin

Wie op zoek gaat naar een reportageflitser en hoge eisen stelt aan kwaliteit en functionaliteit, komt al snel bij Nissin uit. De flitsers van Nissin kunnen zich namelijk prima meten met originele merkflitsers, maar zijn qua prijs een stuk interessanter. Niet voor niets hebben verschillende Nissin flitsers al vele TIPA Awards gewonnen voor Best Portable Lighting System!

 

1-18 van 25

Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-18 van 25

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Nissin kwaliteit

Een Nissin flitser levert een hoge kwaliteit, waardoor uw camera het best tot zijn recht komt. De Nissin flitsers zijn compatibel met de camera merken Canon, Nikon, Sony en Fijifilm. Kenmerkend voor de Nissin flitsers zijn de eenvoudige bediening, perfecte conformiteit en ingebouwde terminal voor de firmware updates.

Nissin assortiment

Nissin geldt als uitstekend alternatief voor de originele merkflitsers en voert een kwalitatief hoogstaand assortiment. Dankzij het klassieke X- en 3,5mm flitscontact zijn de nieuwste flitsers ook los te gebruiken. De Nissin i60A is zelfs onderscheiden met een Tipa-award ‘Best Portable Flash’. De flitsers zijn ook draadloos aan te sturen middels diverse commanders.

Nissin product kopen?

In onze webshop vindt u een ruim Nissin assortiment. Bestelt u uw Nissin i40 Nikon op een werkdag voor 22.00 uur en is deze op voorraad, dan sturen wij deze nog dezelfde avond naar u op. Behalve online bent u ook van harte welkom bij onze vestigingen in Den Ham en Turnhout waar wij u van een passend Nissin advies voorzien.

Het Nissin assortiment bestaat onder andere uit drie systeemflitsers. Allereerst is er de krachtige Di700A flitser, vergelijkbaar met de Nikon SB-910 of Canon 600 EX II-RT. Met een richtgetal van 54 (200mm) is het een zeer krachtige flitser. Hij is eenvoudig te bedienen met één instelwiel en op het kleurendisplay kunt u de instellingen aflezen. De flitser ondersteunt TTL flitsen en heeft verder een manuele, automatische en slave functie. Bovendien kan de flitser draadloos aangestuurd worden via het radiografische NAS-systeem tot een afstand van 30 meter, met behoud van TTL! In 2013 won de Di700A systeemflitser een TIPA Award. De tweede flitser is de compacte Nissin i40. Deze weegt slechts 203 gram! Ook deze flitser is volledig TTL bruikbaar en heeft een automatische, manuele en slave functie. Met een richtgetal van 40 (105mm) heeft deze kleine flitser behoorlijk wat kracht. Ook ondersteunt de flitser functies als High Speed Synchronisatie, rode-ogenreductie en FE/FV Lock. In 2014 won de Nissin i40 een TIPA Award.

Het radiografische NAS-systeem

Uniek aan de flitsers van Nissin is het NAS-systeem, ofwel het Nissin Air System. Dit is een draadloos systeem dat een signaal radiografisch verzendt. Daardoor kunt u flitsers tot een afstand van 30 meter draadloos aansturen met behoud van TTL, ook als er objecten in de weg staan. Bovendien kunt u met het NAS-systeem niet één, maar tot wel 24 flitsers tegelijk aansturen! Maar dat is nog niet alles. Het mooie is dat u een mix van Nissin en merkeigen flitsers kunt aansturen, zolang ze voorzien zijn van een Nissin Air R Receiver. Bij de Di700A en i60A flitsers is deze receiver al ingebouwd, zodat u direct aan de slag kunt. U stuurt de flitsers aan via de Nissin Air 1 Commander, die u in de flitsschoen van de camera schuift.

Geschikt voor alle bekende cameramerken

Alle drie de Nissin flitsers zijn geschikt voor de spiegelreflexcamera’s en systeemcamera’s van Canon, Nikon, Sony en Fuji én de Micro 4/3 systemen van Olympus en Panasonic. De camera’s zijn geschikt voor de verschillende TTL systemen, waaronder het Canon E-TTL systeem, Nikon i-TTL systeem en Sony ADI/P-TTL systeem.

Nissin heeft naast de drie reportageflitsers ook een ringflitser in het assortiment: de MF18. Deze is verkrijgbaar voor zowel Canon als Nikon, en is tevens  te gebruiken als draadloze TTL flitser. De ringflitser is ideaal voor macrofotografie. Verder is er een extern Power Pack, de PS8, verkrijgbaar voor Canon, Nikon en Sony.

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA