Newswear

Sinds 1998 heeft Newswear als doel om de hoogste kwaliteit apparatuur voor professionele fotografen over de hele wereld te produceren. De producten van Newswear zijn uitsluitend gemaakt van sterke materialen en geproduceerd onder strenge richtlijnen, ontwikkeld om ervoor te zorgen dat de producten hun reputatie behouden. Newswear wil dat haar klanten de cameratassystemen in de meest uitdagende omgevingen kunnen gebruiken.

1-18 van 28

Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-18 van 28

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Newswear Mens Digital Chestvest

De Newswear Mens Digital Chestvest is ontworpen voor de fotograaf die goed bepakt op pad gaat, maar wel voldoende bewegingsvrijheid wil behouden. Het Newswear Chestvest bestaat uit vier hoofdvakken, waardoor het gewicht verdeeld wordt over uw lichaam. Dit verhoogt het draagcomfort aanzienlijk. Alle riemen en gespen zijn verstelbaar, zodat uw lengte of gewicht niet van belang is.

Newswear Telephoto Press Pouch

Deze Newswear Press Pouch is ontworpen om uw teleobjectieven, zoals de Canon 70-200mm F2.8 of de Nikkor 80-200mm. De pouche is daarvoor gevoerd met schuim om schokken op te vangen. Het duurzame nylon van de Newswear Press Pouch is water- en vlekbestendig.

Newswear Short Lens Rain Poncho

De Newswear Short Lens Rain voor Canon EOS houdt uw kostbare EOS camera en objectief droog in regenachtige werkgebieden. De Newswear Rain Poncho heeft een venster in het 100% waterdichte materiaal, zodat u het LCD-scherm van uw camera kunt bekijken. De regenhoes past perfect bij een Canon 70-200mm objectief maar is ook compatibel met een 300mm F2.8.

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA