National Geographic

Velen zullen National Geographic associëren met het gelijknamige tijdschrift of de televisiezender. Maar achter National Geographic schuilt een hele society. De missie van deze non-profitorganisatie is het in balans brengen van de wereld. Dit doet National Geographic door middel van wetenschap, conservering, technologie, educatie en storytelling.

National Geographic

1-18 van 54

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-18 van 54

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Het werk van National Geographic

Al sinds 1888 zet National Geographic zichin voor het verkennen en beschermen van de planeet. De National Geographic Society financiert belangrijk werk binnen de wetenschap en educatie. De focus ligt hierbij op het beschermen van wilde diersoorten, oceanen en ons cultureel erfgoed.

National Geographic producten

National Geographic wil mensen dichter bij de verhalen brengen die er toe doen. Wetenschappers, fotografen, filmmakers en journalisten werken mee om deze verhalen te communiceren. National Geographic maakt onder andere gebruik van de volgende middelen:

  • Televisiezenders
  • Tijdschriften
  • Reisexpedities
  • Evenementen

Daarnaast verkoopt National Geographic consumentenproducten, zoals boeken en cameratassen. National Geographic cameratassen zijn zeer praktisch voor de fotograaf, maar ze zijn daarnaast ook prima te gebruiken als vrijetijdstas.  

National Geographic en fotografie

National Geographic gelooft in de kracht van verhalen vertellen, op welke manier dan ook. Zo speelt onder andere fotografie een belangrijke rol bij het vertellen van deze verhalen. Continu reizen National Geographic fotografen de wereld over om inspirerende en fascinerende verhalen te vangen en vast te leggen. Daarnaast organiseert National Geographic regelmatig fotowedstrijden in diverse categorieën.

Uw cameratas opbergen in een National Geographic cameratas? Koop uw nieuwe cameratas bij Foto Konijnberg!

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA