Topmerken bij Foto Konijnenberg

Foto Konijnenberg heeft een ruim aanbod aan camera-apparatuur van veel verschillende merken. Van de meeste merken zijn we een officiële dealer. Van sommige merken zijn we zelfs Pro dealer, zoals van Nikon en Canon. Dit houdt in dat we de expertise in huis hebben om u ook uitgebreid te informeren over de professionele fotoapparatuur van deze merken. Iets kleiner in omvang, maar zeker zo bekend, zijn merken als Olympus, Panasonic en Fujifilm. Ook van deze merken bieden wij een ruime keuze van producten aan. Deze merken zijn niet voor niets al jarenlang een grote speler in de fotografiebranche.

Onze Merken

Olympus, Panasonic, Fujifilm & Sony

Bovenstaande merken hebben allen hun eigen kwaliteiten en eigenschappen. Zo zijn Olympus (PEN en OM-D) en Panasonic (Lumix G) onder meer bekend van de Micro Four Thirds systeemcamera’s. De Fujifilm X-serie fotocamera’s vallen juist op door een strak, retro design. Sony staat bekend om de televisies en audioapparatuur, maar produceert ook al jarenlang Cyber-shot compact camera’s, Alpha systeem- en spiegelreflexcamera en videocamera’s. Camera’s van Pentax kenmerken zich weer door hun stof- en weerbestendige behuizingen.

Exclusievere merken als Leica & Hasselblad

Ook voor de exclusievere merken bent u bij Foto Konijnenberg aan het juiste adres. Zo hebben wij onder andere apparatuur van Leica en Hasselblad in ons assortiment. Deze Duitse topmerken kennen een rijke historie en leveren topkwaliteit.

Betaalbare cameralenzen

Een lens is een onmisbare accessoire voor een fotocamera. Daarom heeft u bij Foto Konijnenberg de keuze uit veel verschillende cameralenzen. Zo maken Tamron en Samyang betaalbare lenzen voor alle gangbare merken. Ook de lenzen van Sigma en Zeiss zijn geschikt voor meerdere cameramodellen, maar deze merken vallen in een hoger prijssegment.

Voor elke lens de juiste filter

Een lensfilter beschermt uw cameralens en in een aantal gevallen voegt het een extra effect toe aan uw foto’s. Tiffen heeft voor elke lens de juiste filter, ongeacht de filtermaat. Dit geldt ook voor de lensfilters van Cokin, LEE en B+W.

Fotostudio, statieven en meer

Jinbei en Coman, merken die we als enige in Nederland en België aanbieden, staan bekend om een prima prijs-kwaliteitverhouding. Deze merken leveren hoge kwaliteit fotostudio-apparatuur en statieven tegen een relatief lage prijs. Naast camerafilters, studioverlichting en statieven vindt u bij ons nog veel meer camera-accessoires. Denk bijvoorbeeld aan cameratassen van merken als Lowepro, Crumpler en Case Logic of aan monopods van Gitzo en Manfrotto. Wat u ook zoekt op het gebied van camera-apparatuur, Foto Konijnenberg heeft het. We zijn niet voor niks al meer dan 40 jaar dé specialist op het gebied van foto- en filmapparatuur.

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA