Leica

De legendarische status van Leica is volkomen terecht. Het Duitse merk maakt al meer dan 100 jaar uiterst hoogwaardige camera's en objectieven, die altijd voorzien zijn van innovatieve technologieën en de allerbeste optische constructies. Alle ontwikkelingen bij Leica zijn gericht op de hoge eisen van de fotograaf. De focus ligt altijd op de hoogste beeldkwaliteit en een comfortabele en gebruiksvriendelijke bediening. Elk product van Leica straalt klasse en kwaliteit uit.

1-18 van 379

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-18 van 379

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Leica voor de fotograaf

De Leica M-serie camera’s kenmerken zich door hun manier van scherpstellen. Deze camera’s behoren tot de meetzoekers doordat u via een afzonderlijk venster naar de lens kijkt in plaats van via een spiegel door de lens. Naast deze bijzondere manier van scherpstellen zijn het prachtige design en de solide constructie kenmerkend voor deze duurzame serie.

Bekijk de wereld met een Leica

Ontdek ons assortiment Leica verrekijkers. Bij ons zijn onder andere de Leica Trinovid en de Ultravid verkrijgbaar. De verrekijkers hebben elk hun eigen specifieke specificaties. Al sinds 1907 ontwikkelt Leica verrekijkers en het merk staat dan ook bekend om haar uitmuntende prestaties op optisch gebied.

Uw Leica Dealer

Op zoek naar een goede en betrouwbare Leica-dealer? Wij voeren naast het label Leica Camera-dealer ook het label Leica Sport Optics-dealer. Bestelt u uw Leica op een werkdag en is deze op voorraad, dan sturen wij deze nog dezelfde avond naar u op. Behalve online staan wij u ook in onze winkel in Den Ham en in Turnhout graag te woord met een passend Leica advies.

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA