GigaPan

GigaPans zijn gigapixel panorama's, digitale beelden met miljarden pixels. GigaPan creëert enorme panorama's voor fascinerende details. Fenomenaal groot maar toch opvallend helder en scherp. GigaPan geeft zowel beginnend als ervaren fotografen de technologie om hoge-resolutie panoramafoto's te maken. De daaruit voortvloeiende beelden geven de kijker een nieuwe, unieke kijk op de wereld.

1-18 van 21

Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-18 van 21

Pagina:
  1. 1
  2. 2

GigaPan Epic

De GigaPan Epic maakt van elke normale digitale camera een panoramacamera. De GigaPan wordt geplaatst op een gewone camera en maakt daarna enkele honderden foto's in een zeer hoge resolutie. Deze foto's worden vervolgens automatisch naadloos aan elkaar geplakt. Lees meer over GigaPan in onze blog.

GigaPan Epic Pro

De GigaPan Epic Pro biedt u geavanceerde technologie en een goed design voor geweldige resultaten. Vang fenomenale diepte en helderheid in uw multi-gigapixel panoramafoto's met de GigaPan Epic Pro. Stel de robot en de camera in en zet de robot aan het werk. Met behulp van een gratis softwarepakket combineert u deze dan tot één grote panoramafoto.

GigaPan product kopen?

Bestelt u uw GigaPan op een werkdag en is deze op voorraad, dan sturen wij deze nog dezelfde avond naar u op. Behalve online bent u ook van harte welkom bij onze vestigingen in Den Ham en Turnhout waar wij u graag van een passend advies voorzien.

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA