Flitslichtversterkers

Zoals de naam al zegt, versterkt een flitslichtversterker het licht van een flitser. Hierdoor wordt het bereik van de flitser vergroot en tevens wordt het aantal stops van de fliter verhoogd. De flitsversterkers zijn eenvoudig op een filter te plaatsen en handig mee te nemen. Houdt u zich dus veel bezig met flitsfotografie, dan mag een flitslichtversterker niet ontbreken!

1-18 van 19

Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-18 van 19

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Better Beamers

In ons assortiment vindt u onder andere flitslichtversterkers van het merk Better Beamers. Deze versterkers zijn zeer robuust en hebben een handige bevestigingsmethode. De Quick Attach Strap zorgt ervoor dat de flitslichtversterkers snel en eenvoudig te bevestigen zijn. Extra handig is dat de lichtversterkers ook ingeklapt kunnen worden, zodat ze met gemak in uw cameratas passen. Met de Better Beamer lichtversterkers wordt het mogelijk om te flitsen op een grotere afstand met kleinere diafragma’s.

Kies de juiste flitslichtversterker

Bij de aanschaf van een flitslichtversterker is het belangrijk dat u let op de compatibiliteit. Wij verkopen naast universele flitslichtversterkers ook versterkers die alleen werken met een bepaald merk of model. Kies dus voor een product dat past bij uw camera.

Flitslichtversterker online kopen

Bij ons vindt u flitslichtversterkers van onder andere de merken Better Beamers, Magmod en Hama. Heeft u de flitslichtversterker gevonden die u zocht? Bestel online!

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA