Drone met camera

Maak bijzondere beelden vanaf grote hoogte met een drone. Een drone met camera maakt haarscherpe beelden vanuit de lucht en is gemakkelijk te besturen. Tegenwoordig worden deze drones steeds toegankelijker voor consumenten. Deze drones lijken op een helikopter, alleen dan met vier of meer wieken. In ons assortiment vind je professionele drones van bijvoorbeeld het merk DJI. Voorkom ongelukken en boetes en lees meer over de actuele spelregels voor het vliegen met een drone!

1-18 van 28

Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-18 van 28

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Welk merk of model?

Drones zijn verkrijgbaar in vele verschillende prijsklassen. De meeste populaire drones met camera hebben prijskaartjes uiteenlopend van 200 euro tot een paar duizend euro. Bepaal dus wat uw budget is voor jouw nieuwe hightech speeltje. Jouw budget hangt met name af van jouw wensen en doelstellingen. Alle drones hebben unieke onderdelen en dus ook unieke eigenschappen, zoals maximale vliegduur, vliegafstand en de kwaliteit van de camera. Wil je langer vliegen of jouw drone goed beschermen? Bekijk dan de drone-accessoires en drone koffers.

Toepassingen van een drone camera

Wil je een drone kopen voor je plezier, om bijvoorbeeld mooie luchtbeelden te maken? Voor luchtfotografie kiest voor een drone met een ingebouwde camera. Deze bevatten betere camera’s, zijn stabieler in de lucht en makkelijker te besturen Ook zijn er diverse toepassingen van drones voor bedrijven. Hierbij kun je denken aan gebieden in kaart brengen, bewaking van terreinen, professionele luchtopnames of luchtfotografie van jouw vastgoed.

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA