Draagbare luidsprekers

Een draagbare luidspreker is de ultieme oplossing wanneer u het audiogeluid van uw smartphone niet krachtig genoeg vindt. Verbind de luidspreker via bluetooth met uw smartphone en u kunt op elke locatie draadloos muziek streamen vanaf uw telefoon. Daarnaast zijn de portabel speakers in ons assortiment van een compact formaat, zodat u ze gemakkelijk meeneemt in uw jaszak of tas. Zo geniet u altijd en overal van een geweldige geluidkwaliteit.

1-18 van 470

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-18 van 470

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

JBL draagbare luidspreker

In ons assortiment vindt u draadloze luidsprekers van het merk JBL. Dit merk is al jaren een bekende naam op het gebied van geluidstechnologie. Wat begon met de ontwikkeling van bioscoop geluidssystemen is uitgegroeid tot iets veel groters. JBL luidsprekers komt u tegenwoordig overal tegen. Denk aan bioscopen, theaters, festivals en zelfs bij consumenten thuis.

Het merk staat voor innovatie en speelt in op de wensen van de consument. Zo produceert JBL draagbare speakers die de geluidskwaliteit naar een hoger, mobiel niveau tillen.

Geniet van een lange speeltijd

Onze portabel speakers hebben een krachtige, oplaadbare accu. Zo kunt u genieten van een extra lange speeltijd. De meeste luidsprekers zijn eenvoudig op te laden met een meegeleverde micro usb-kabel. Daarnaast zijn sommige luidsprekers voorzien van een ruisonderdrukkende speakerphone. Hierdoor kunt u telefoontjes gewoon beantwoorden, zonder dat u de speaker hoeft uit te schakelen.

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA