Dicapac

Dicapac is het merk als het gaat om onderwaterbehuizingen. Een onderwaterbehuizing is de oplossing om onderwater te kunnen fotograferen met een compact camera of zelfs mobiel. Een echte must have voor onderwaterfotografie dus.

5 artikel(en)

5 artikel(en)

Duik mee in de wereld van onderwaterfotografie

De producten van Dicapac zijn speciaal ontwikkeld om onder water te kunnen gebruiken. De producten zijn natuurlijk waterproof en beschermen uw camera of telefoon tegen water. Onderwaterbehuizingen zijn zeer geschikt voor onderwaterfotografie maar dienen ook als hoes. Ideaal voor op vakantie en zeer gemakkelijk te gebruiken. Bent u dus van plan om onder water te gaan fotograferen? Vergeet dan vooral uw Dicapac onderwaterbehuizing niet!

Ga de uitdaging aan

De producten van Dicapac verzekeren u van waterpret en bescherming. De onderwaterbehuizingen zijn perfect om mee te nemen bij:

  • Snorkelen
  • Duiken
  • Zwemmen

De onderwaterbehuizing

De Dicapac onderwaterbehuizingen zijn gemaakt van een dubbel gelamineerde PVC constructie, en voorzien van een raamwerk van optisch glas om door te fotograferen. De producten werken gegarandeerd tot een diepte van 10 meter en is dus perfect om mee te duiken, snorkelen of in situaties waarin u uw camera wilt beschermen tegen stof of vochtigheid. Dicapac biedt u een dergelijke kwalitatieve oplossing voor onderwaterfotografie!

Van plan om onder water te gaan fotograferen? Bekijk de producten van Dicapac!

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA