Crumpler

De cameratassen van Crumpler kenmerken zich door duurzaamheid, zijn onverwoestbaar en hebben een hoge afwerking. Een cameratas van Crumpler wordt veelvoudig getest op zijn kernfuncties. Om de kwaliteit te benadrukken geeft Crumpler 30 jaar garantie op alle cameratassen.

1-18 van 42

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-18 van 42

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Crumpler camera schoudertas

De schoudertassen van Crumpler zijn stijlvolle cameratassen en sieren in eenvoud. Veelzijdig met een tijdloze look. De modieuze Crumpler Doozie draagt u comfortabel over uw schouder en is ook prima te gebruiken als alledaagse tas. Deze cameratas met gekleurde ritsen en naden heeft een apart compartiment voor de kleine camera accessoires.

Crumpler camera rugzak

Crumpler verstaat de kunst van perfectie. In die hoedanigheid worden de camera rugzakken ook vormgegeven en ingedeeld. De populaire Crumpler Proper Roady, een zeer robuuste camera rugzak draagt u comfortabel en stabiel op uw rug. Deze rugzak is zeer functioneel en biedt plaats aan twee camera’s, vier objectieven, vele accessoires en laptop.

Crumpler cameratas eigenschappen

U wilt een cameratas die lang meegaat. Crumpler’s cameratassen zijn handgemaakt en voorzien van sterke stiksels op de cruciale plaatsen. De Chicken Tex nylon-stof heeft een zeer hoge weefdichtheid wat de cameratassen ultra krachtig maakt. De cameratas én de compartimenten worden voorzien van een coating waardoor deze stof en vuilafstotend is. Bestelt u uw Crumpler op een werkdag voor 22.00 uur en is deze op voorraad, dan sturen wij deze nog dezelfde avond naar u op. Behalve online staan wij u ook in Den Ham en Turnhout graag te woord en geven u passend Crumpler advies.

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA