Compactcamera

Compact camera's zijn lichte en eenvoudige toestellen met een vast objectief, waarbij een LCD-scherm als zoeker dienstdoet. Ze zijn gebouwd voor het gebruiksgemak, waardoor ze vaak worden gebruikt in de automatische stand. Je hoeft slechts te mikken en te klikken. De meeste compact camera's hebben daarbij een ingebouwde flitser.

1-18 van 190

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-18 van 190

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

De voordelen van een compact camera

De eenvoudige bediening en het formaat zijn de grote voordelen. Iedereen kan foto's maken met een compact camera. Ook als je speciale fotografische wensen hebt, biedt een compact camera uitkomst. Ze zijn namelijk beschikbaar in vele soorten en maten. Wil je een groot zoombereik, of de fotocamera gebruiken in ruige gebieden? Of wil je een high-end compact camera met dezelfde specificaties als een spiegelreflexcamera? Bijna alles is mogelijk.

Voor wie is een compact camera?

Bijna iedereen maakt foto's en video's met zijn of haar mobiel. De huidige smartphones beschikken hiervoor ook over krachtige sensors en lichtgevoelige lenzen. Maar bij bewegende onderwerpen en slechte lichtomstandigheden haal je met veel smartphones niet het gewenste resultaat. Wil je dus onder alle omstandigheden scherpe foto's maken, dan is het gebruik van een compact camera aan te raden.

Koop uw compact camera online

In onze webshop heb je een ruime keuze aan compact camera's. 

 

Advies bij uw camera

 

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA