Case Logic Cameratas

Met een Case Logic Cameratas heeft u een optimale bescherming voor uw fotoapparatuur. Voor elke type camera is dan ook wel een Case Logic fototas te vinden. De Case Logic camerarugtassen voor digitale spiegelreflexcamera’s staan bekend om hun optimale bescherming, functionaliteit en draagcomfort. Ook voor compact en systeemcamera’s zijn diverse fototassen verkrijgbaar. U kunt kiezen uit tassen in verschillende stijlen en kleuren, zodat u de juiste bescherming heeft voor uw kostbare fotografiebenodigdheden.

1-18 van 28

Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-18 van 28

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Ruime keuze Case Logic cameratassen in onze webshop

Zoals we ook veel camera’s, objectieven en overige accessoires aanbieden, kunt u in onze shop ook kiezen uit vele Case Logic cameratassen. Van slingbag tot schoudertas. Of zoekt een klein fototasje voor u compact camera. Bij ons zit u altijd goed. Het voordeel van een Case Logic cameratas is de prima verhouding tussen prijs en kwaliteit. U betaalt niet te veel, maar krijgt er wel heel veel voor terug. Bovendien is Case Logic onderdeel van de Thule Group. Deze befaamde producent uit Zweden voorziet fotografen uit de hele wereld al jarenlang met uitstekende cameratassen.

Innovatief en degelijk; de kenmerken van een Case Logic cameratas

Case Logic is in 1984 opgericht door Jamie Temple. Deze Amerikaan reed in de bergen van de Rocky’s en ergerde zich aan de rammelende cassettebandjes op de achterbank. Hij knutselde ter plekke een opbergbak om aan het gerammel een einde te maken. En dat betekende het begin van Case Logic. De hands on mentaliteit van zijn oprichter is daarbij altijd in het bedrijf blijven hangen. En dat resulteert in innovatieve oplossingen van alledaagse problemen. De Case Logic cameratas is daardoor voorzien van handige snufjes een prima kwaliteit en een dito prijs.

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA