Care Plan

Careplan

Kies je voor ons Care Plan, dan kies je voor de meest complete dekking! Het Care Plan is een alles-in-één garantieplan voor jouw waardevolle apparatuur. Je bent verzekerd tegen onder andere vallen, stoten, vocht, zand, verkeerde spanning en kortsluiting. Bovendien heb je ook dekking tegen verklaarbaar verlies en beroving (exclusief diefstal uit een auto). Het Care Plan biedt wereldwijde dekking. Als jouw apparatuur op vakantie kapot gaat, is het gewoon verzekerd!

De beste verzekering – 3 jaar zorgeloos fotograferen

  • Dekking tegen technische gebreken, aanvullend op de standaard 2 jaar garantie
  • Dekking op de totale kassabon, dus ook op de bijgekochte accessoires
  • Wereldwijde dekking, jouw apparatuur is waar dan ook verzekerd
  • Nieuwwaarde dekking, géén afschrijving
  • Zeer laag eigen risico: € 20 per schade

Extra garantie

Natuurlijk is op jouw apparatuur de normale fabrieksgarantie van toepassing. Onder de fabrieksgarantie valt geen schade als gevolg van externe onheilen (vallen, stoten, waterschade en diefstal). Dit is wel gedekt met het Care Plan. Met het Care Plan breid je de garantie bovendien uit naar 3 jaar.

Lage premie

Geniet zorgeloos van jouw aankoop met het Care Plan. De premie bedraagt slechts 12% van het totale aankoopbedrag voor de looptijd van 3 jaar. Je betaalt dus slechts 4% van het aankoopbedrag per jaar! Het Care Plan sluit je direct af bij aankoop of binnen 8 dagen na aankoop. Online betaal je geen aansluitkosten.

Minder dan 8 dagen geleden een aankoop gedaan en wil je toch jouw apparatuur verzekeren?

Download hieronder de formulieren.

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA