Cactus

Een product van Cactus geeft u meer controle over de inval, kracht en verschijning van licht en dat geeft u als fotograaf meer kans op succes. Het bedrijf is ontstaan doordat de fotograaf op bovengenoemd vlak nog niet optimaal bediend werd. Door het bestuderen van reacties op blogs, suggesties van de huidige gebruikers en de uitgebreide producttesten in eigen studio, zorgt Cactus ervoor dat uw wensen als fotograaf steeds meer vervuld worden.

1-18 van 32

Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-18 van 32

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Cactus fotoproducten

Cactus vindt het van groot belang dat de hoogwaardige producten voor elke fotograaf beschikbaar zijn door het aan te bieden tegen een betaalbare prijs, maar tegelijkertijd met behoud van de hoge standaard van kwaliteit. De producten worden van begin tot eind ontworpen in Hong Kong door gekwalificeerde en ervaren professionals. Cactus is trots op haar producten en wenst dat ook de Cactus-gebruikers trots zijn op de producten die ze gebruiken en de foto’s die ze daarmee schieten.

Met Cactus wordt draadloos flitsen een genot

Cactus geniet vooral bekendheid door de uitstekende producten voor draadloos flitsen. Met het Cactus Wireless Flash Triggers kunt u meerdere flitsers op verschillende hoeken en afstanden van uw onderwerp plaatsen. Dit is vooral handig voor portret- en productfotografie. De kwalitatief goede flitsontstekers zijn daarbij te verkrijgen voor een betaalbare prijs. Cactus heeft er daarbij gezorgd dat u zowel flitsers Canon, Nikon als Pentax met behulp van TTL kunt ontsteken.

Cactus product kopen?

In de webshop vindt u een ruim Cactus assortiment. Bestelt u uw Cactus product op een werkdag en is deze voorradig in ons magazijn, dan heeft dit product al op zeer korte termijn in huis. Bovendien staat onze klantenservice 6 dagen per week voor u klaar. Daarnaast kunt u ook een van onze fotowinkels bezoeken.

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA