BlackMagic

Blackmagic is razend populair bij iedereen die digitale videobeelden creëert en bewerkt. Het Australische bedrijf bestaat sinds 1984 en is inmiddels wereldwijd actief. Een Blackmagic videocamera is eenvoudig te herkennen aan de strakke vormgeving, de zwarte kleuren en het logo met de drie oranje vierkantjes. Het bedrijf heeft een breed assortiment voor een complete workflow, maar wij richten ons vooral op de sublieme (4K) videcamera’s. De videograaf die op zoek is naar professionele filmapparatuur zal altijd een Blackmagic overwegen.

1-18 van 41

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-18 van 41

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Blackmagic is creatief en innovatief

Blackmagic staat bekend om innovatieve producten op gebied van film en video. Zo was het bedrijf een van de eerste die een betrouwbare opslag van 10 bit video mogelijk maakte. Ook de ijzersterke codecs bracht het bedrijf veel faam. Het bedrijf stond bovendien vooraan toen 4K beschikbaar kwam voor de consument.

Blackmagic laat u toveren met beeld

Tegenwoordig is 4K video de norm. Deze resolutie maakt video’s nog mooier. De onafhankelijke frames zijn nog scherper. De bitrate is nog hoger. Wilt u hiervan maximaal profiteren, dan is een Blackmagic videocamera bijna een must. Deze camera’s combineren innovatieve functies, optimaal gebruikersgemak en zien er daarbij ook nog uiterst fraai uit. En dat samenspel zorgt ook nog eens voor een professionele uitstraling. Met een Blackmagic videocamera is elke filmproductie verzekerd van de perfecte opnames.

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA