Beveiligingscamera

Met een beveiligingscamera zorg je voor extra veiligheid. Het aanbod aan beveiligingscamera’s is tegenwoordig enorm. Zo heb je een HD beveiligingscamera of een IP camera. Bij de aanschaf van jouw beveiligingscamera is het daarom belangrijk om goed in beeld te hebben wat je precies nodig hebt. Let hierbij bijvoorbeeld op de bevestigingsplaats van de camera, de resolutie en de nachtvisie van de camera.

1-18 van 51

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

1-18 van 51

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Beveiligingscamera versus IP camera

Het grootste verschil tussen de twee soorten is de netwerkaansluiting. Met een IP camera worden beelden verstuurd via een computernetwerk, dit kan via een kabel of met behulp van Wi-Fi. Daarnaast kun je met een IP camera live meekijken, heb je een hoge beeldkwaliteit en is het mogelijk om digitaal in te zoomen op belangrijke details.

Diverse soorten beveiligingscamera's

De keuze voor een geschikte beveiligingscamera is afhankelijk van de vraag waar je deze voor gaat gebruiken. De camera’s zijn er namelijk in allerlei soorten en maten. Zo gaat een binnencamera anders om met het verschil tussen dag en nacht dan een buitencamera. We maken onderscheid tussen de volgende beveiligingscamera’s:

 • IP camera: deze camera is gemakkelijk aan te sluiten (vaak draadloos) op een netwerk. Hierdoor kun je eenvoudig de beelden vanaf jouw computer bekijken en beheren.
 • Dome camera: deze bolvormige camera richt zich op een vast punt. De lens van de camera biedt door de vorm veel weerstand tegen vandalisme.
 • Bullet camera: dit type camera heeft een effectieve werking en heeft lage kosten. De camera kan op een bepaald punt worden gericht, maar is daarnaast ook verstelbaar.
 • PTZ camera: deze bestuurbare beveiligingscamera kan volledig worden geprogrammeerd. Bij de professionele modellen is het zelf mogelijk om automatisch personen te volgen.
 • Cube camera: een ideale camera voor het registreren van activiteiten binnenshuis. Door de compactheid kan deze camera worden gebruikt in kleine ruimtes en biedt daarnaast veel mogelijkheden op het gebied van geluid en infrarood verlichting.

Een beveiligingscamera kopen

Met een beveiligingscamera beveilig je jouw eigendommen, zowel privé als zakelijk. Bij Foto Konijnenberg vind je een ruim assortiment aan beveiligingscamera's. Neem gerust contact op met onze klantenservice. Zij adviseren jou graag welke beveiligingscamera het beste bij jouw wensen aansluit.

Bekijk en bestel jouw beveiligingscamera bij Foto Konijnenberg!

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA