Beeldscherm kalibreren

Is het u wel eens opgevallen dat wanneer u een foto print, de afdruk er anders uitziet dan op uw monitor? Dan is de kans groot dat het beeldscherm niet de juiste kleuren weergeeft. U kunt dan uw beeldscherm kalibreren, zodat de werkelijke kleuren worden weergegeven. Via beeldkalibratie sluiten uw beeldscherm en printer weer geheel op elkaar aan en komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan.

1-18 van 30

Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-18 van 30

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Tools voor beeldscherm kalibreren

In ons assortiment vindt u een ruim aanbod aan tools om uw beeldscherm te kalibreren. Deze tools zijn ideaal voor de serieuze fotograaf om hen te helpen foto's te bekijken, te delen en af te drukken, net zoals ze het op hun scherm hebben gezien.

Voordelen van beeldscherm kalibreren

Door het beeldscherm te kalibreren wordt een constante kleur en kleurtemperatuur bereikt tijdens het fotograferen. Ook wanneer meerdere camera's worden gebruikt voor een shoot, is het gebruik van een kleurkalibratie een absolute must.

Beeldscherm kalibreren - online aanbod

In onze webshop vindt u een ruim assortiment met tools om uw beeldscherm te kalibreren. Kijkt u rustig rond. Heeft u gevonden wat u zocht? Bestel online. Als u er nog niet helemaal uit bent en nog wat meer advies wilt, neemt u dan gerust contact met ons op. Onze experts staan voor u klaar.

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA