Beeldbewerking

Bent u op zoek naar een printer, scanner, tekentablet of digitale fotolijst? U vindt ze hier. Met beeldbewerkingsproducten laat u uw foto's nog beter tot hun recht komen. U kunt bijvoorbeeld uw foto's bewerken met het juiste fotobewerkingsprogramma. Na het bewerken kunt u met goede cartridges en mooi fotopapier uw foto's afdrukken met een printer van Canon of Epson.

Foto's bewerken

Voor het bewerken van al uw beelden. Alle benodigde hulpmiddelen om uw beelden te bewerken en te verbeteren, zoals software en monitoren

Meer hulpmiddelen

Print benodigheden

Alles wat u nodig hebt om te printen. Bekijk het assortiment printers, printpapier en cartridges

Meer printbenodigdheden

Projection

Fotoalbum

Bewaar uw foto’s in een album en deel uw mooiste momenten met anderen.

Meer fotoalbums

Adobe Photoshop

Canon PIXMA printer

De Canon PIXMA-inkjetprinters leveren een prima printkwaliteit. Bovendien zijn de printers voorzien van gebruiksvriendelijke software en uitgebreide connectiviteit. Het zijn ideale printers voor thuis of voor kleine kantoreren. U heeft de keuze uit eenvoudige printers met een prachtige vormgeving. Er zijn zowel modellen voor in huis als op kleine kantoren. Behalve All-inOnes- heeft PIXMA ook printers voor de veeleisende professional: de Pro serie.

Ruim assortiment beeldbewerkingsproducten

We hebben een ruim assortiment met producten voor beeldbewerking. Van opslagmedia tot scanners en van projectieschermen tot papiersnijders. In ons assortiment vindt u ook verschillende software, cartridges en printers. Als u hulp nodig heeft met het kiezen van producten voor beeldbewerking, neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.

Koop uw beeldbewerkingsproduct online

Met de juiste beeldbewerkingsproducten laat u uw foto's nog beter tot hun recht komen. Heeft u gevonden wat u zocht? Plaats dan uw bestelling online.

Trusted shops Ideal  MasterCard   American Express   Paypal  VISA  Afterpay