Drone accessoires

Drone accessoires maken het vliegen met een drone nog leuker en eenvoudiger. Met behulp van deze accessoires maakt u de meest mooie luchtfoto’s en –video’s. Zo komt een reservebatterij altijd van pas als u wat extra vlieguren wilt maken. Niets is namelijk zo vervelend als een lege droneaccu. Ook bieden we reserve propellers aan. Het is altijd handig om extra propellers op zak te hebben, mocht een van de propellers onverhoopt schade oplopen of aan vervanging toe zijn. Met onze drone accessoires gaat u goed voorbereid op pad.

3 artikel(en)

3 artikel(en)

Drone stabilisatiesysteem

Uiteraard willen we de meest mooie beelden maken met een drone. Voor het maken van stabiele beelden biedt een drone camera in combinatie met een stabilisatiesysteem uitkomst. Zo’n drone stabilisatiesysteem zorgt ervoor dat trilling automatisch gecorrigeerd worden. De meeste gimbals hebben een behoorlijk laadvermogen, waardoor ze compatibel zijn met verschillende cameratypes.

Veilig landen

Opstijgen, vliegen en landen. Vliegen met een drone is zo simpel nog niet en ook het veilig aan de grond zetten vergt wel enige oefening. Gelukkige vindt u bij ons diverse drone accessoires die het landingsproces zo veilig mogelijk maken. Zo zorgt een landingsgestel ervoor dat uw drone extra beschermt is tijdens de landing en het zelf de grond niet hoeft aan te raken.

Drone accessoires kopen

Bent u op zoek naar accessoires voor uw drone? In ons assortiment vindt u diverse hulpmiddelen die u van veel gemakken voorzien. 

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA