• Op werkdagen voor 22.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
 • Gratis verzending boven €75,-
 • Bezoek de Klantenservice of bel +31 (0)546 671843

News & agenda

 1. Review: Panasonic Lumix DMC-FZ82
  Review: Panasonic Lumix DMC-FZ82

  Bent u op zoek naar een echte allround camera met een gigantisch zoombereik en speelt budget een rol? Dan is de DMC-FZ82 een goede optie. Maak kennis met deze Panasonic bridgecamera. 

  Lees meer
 2. Review Coman Freeman TA250CT
  Review Coman Freeman TA250CT

  Wat zijn de ervaringen met de Coman Freeman TA250CT als het aankomt op gebruik en draagkracht?  Maico Barnveld van defotoblogger.nl zocht het uit en testte dit Coman statief tijdens zijn reis naar Finland.

   

  Lees meer
 3. Impressie workshop Roofvogelfotografie
  Impressie workshop Roofvogelfotografie

  Natuurfotograaf Steven Ruiter, een valkenier met roofvogels, enthousiaste workshopdeelnemers en stralend mooi weer.  Wat willen we nog meer? Afgelopen zaterdag bracht Steven Ruiter een bezoek aan onze vestiging in Den Ham voor een workshop Roofvogelfotografie. Wij kijken met veel plezier terug op deze prachtige en interessante dag vol fotografiepret. 

  Lees meer
 4. Perfecte selfies met Panasonic
  Perfecte selfies met Panasonic

  Bijna iedereen heeft weleens een selfie gemaakt. Een wereld zonder selfies lijkt dan ook ondenkbaar in 2017. Panasonic speelt daar goed op in met de Lumix GX800. Naast een stijlvol design beschikt deze camera onder andere over de selfie- en panoramatechnologie.  

  Lees meer
 5. Review: Photospecialist RS-80N3 Timer Remote Control
  Review: Photospecialist RS-80N3 Timer Remote Control

  Onder de merknaam Photospecialist hebben wij een aantal eigen producten in het assortiment. Onlangs nam Maico Barneveld van defotoblogger.nl de Photospecliast RS-80N3 Timer Remote Control mee naar Finland. Wij zijn erg benieuwd wat Maico vindt van deze afstandsbediening. Lees in dit artikel zijn review.

  Lees meer
Van hoog naar laag sorteren

1-5 van 539

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5