Zeiss Standaard lens

Begin uw nieuwe fotografische avontuur met een Zeiss standaard lens. Een spiegelreflex- of systeemcamera wordt vaak in een bundel geleverd met een standaard lens (ook wel kitlens). Dit is een lens met een brandpuntsafstand van 18-55mm of vergelijkbaar. De beeldhoek komt daarbij overeen met het blikveld van het menselijk oog. Een Zeiss standaard lens wordt daarom gebruikt in allerlei situaties. Een Zeiss standaard lens is het perfecte opstapje naar lenzen met andere brandpuntafstanden die worden gebruikt voor specifieke doeleinden.

1-18 van 21

Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-18 van 21

Pagina:
  1. 1
  2. 2

De voordelen van een Zeiss standaard lens

De voordelen van een Zeiss standaard lens zijn vooral het formaat en het gebruikersgemak. Uw camera wordt niet direct veel zwaarder met een standaard lens en u kunt de lens gebruiken voor veel verschillende fotomomenten. Zo maakt bijvoorbeeld kennis met een stukje groothoekfotografie of portretfotografie. Vaak is het diafragma van een Zeiss standaard lens niet zo groot, dus voor een echte specialisatie heeft een andere lens nodig.

Een Zeiss standaard lens kopen

Heeft u interesse in een Zeiss standaard lens? Bekijk dan ons ruime assortiment en kies de lens die het beste bij u past. In onze webshop vindt u alle beschikbare modellen. Bekijk daarbij ook eens naar onze tweedehandsproducten of ex-demo’s. Dit zijn goed werkende cameralenzen tegen een lage prijs. U kunt ook een van onze winkels bezoeken en vragen om een passend advies bij een van onze kundige winkelmedewerkers.

Bent u geïnteresseerd in een standaard lens van Zeiss? Dan bent u bij Foto Konijnenberg aan het juiste adres!

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA