Zacuto Z-Finder 3,2” Zelfklevend Frame

| Omschrijving | Specificaties
 
€ 19,00
OF
Op bestelling leverbaar

Zacuto Z-Finder 3,2” Zelfklevend Frame

De Zacuto Z-Finder 3,2" Zelfklevend Frame is een zelfklevend frame voor camera's met 3,2" schermen zoals de Canon 5D M3 & 1DX en Nikon D800 & D4. Dit snel te bevestigen, eenvoudige frame is een oplossing zonder franje om je Z-Finder snel tussen camera's te wisselen. Dit frame is compatibel met elke Z-Finder op de markt. Je monteert het frame makkelijk aan het scherm dankzij de plaklaag en kunt het ook altijd weer eenvoudig verwijderen.

Let op: Het zelfklevende frame van 3,2" wordt momenteel geleverd met één uitbreidingsframe. Om de standaard Z-Finder te kunnen gebruiken op bredere LCD-schermen, is de manier aangepast waarop deze verbinding maakt met dit nieuwe frame. Het klikt in het frame met lipjes aan de zijkant. Deze nieuwe verbindingsmethode vereist het gebruik van een uitbreidingsframe om veilig verbinding te maken.

D800 gebruikers: De Nikon D800 heeft een knop dicht bij het scherm die het 3,2" zelfklevende frame in de weg zit. Aangeraden wordt dat D800-klanten een heldere screenprotector gebruiken om het zelfklevende frame aan te brengen. Bij bevestiging aan de schermbeschermer wordt alleen de bovenste en onderste kleefstof van het frame gebruikt.

Kenmerken van de Zacuto Z-Finder 3,2" Zelfklevend Frame

  • Zelfklevend frame voor camera's met 3,2" schermen
  • Om je Z-Finder snel tussen camera's te kunnen wisselen
  • Compatibel met elke Zacuto Z-Finder

Inhoud van de verpakking

  • 1x Zacuto Z-Finder 3,2" Zelfklevend Frame
Algemeen
Kleur
Schrijf een review voor Zacuto Z-Finder 3,2” Zelfklevend Frame
Zacuto Z-Finder 3,2” Zelfklevend Frame
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Zacuto Z-Finder 3,2” Zelfklevend Frame

Zacuto Z-Finder 3,2” Zelfklevend Frame

€ 19,00

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA