Zacuto DSLR Quick Draw

| Omschrijving | Specificaties

Normale prijs: € 829,00

Special Price € 199,00

OF
Op voorraad, direct leverbaar
Ophalen in een winkel: Bekijk winkelvoorraad

Zacuto DSLR Quick Draw

Zacuto DSLR Quick Draw

Zacuto DSLR Shooters zijn "locked, loaded and ready to fire!".
Na een lange tijd is Zacuto er aan begonnen om de manier van werken met een digitale spiegelreflex te veranderen. Deze shooters zijn universeel, snel op te zetten en extreem lichtgewicht. Handig voor 'run & go' fotografie.

Alle Zacuto kits zijn licht van gewicht en gemakkelijk te hanteren. Wat van kritiek belang is voor een soepele beweging met de camera. De Shooters zijn compleet uitgerust met een schouderband voor wanneer u snel de camera nodig hebt voor net die ene mooie foto. Alle kits bestaan uit 15mm stangen waarop verschillende accessoires geschoven kunnen worden om zodoende het beste uit uw digitale spiegelreflex camera te halen. Ze kunnen met of zonder tegengewicht gebruikt worden. (optioneel)

De Zacuto Quick Draw is licht en gemakkelijk in gebruik zonder baseplate of stangen systeem. Alles is snel te monteren en te demonteren. De gebruiker kan de camera gemakkelijk van de Gunstock verwijderen door slechts een hendeltje over te halen zodat de camera met de quick-release plate op een statief te plaatsen is.

De Zacuto DSLR Quick Draw bestaat uit:
- Manfrotto Low Profile Quick Release adapter
- Zicromount III met camera bevestigingspin
- Zgrip Z-Mount II
- 20cm Female/draadloos stang
- ZMount II

Zicromount III
De ZicroMount III wordt gebruikt om elk apparaat met een schroefdraad aansluiting monteren op 15mm stangen. De ZicroMount III wordt simpelweg in de statiefaansluiting geschroefd aan de onderkant van het apparaat en kan vervolgens gemonteerd worden op elke 15mm stang. De ZicroMount heeft tevens een L-vormig profiel om verdraaien van het apparaat tegen te gaan. In combinatie met de Zacuto Zamerican arm is dit een uitstekende manier om bijvoorbeeld uw externe monitor op uw baseplate te monteren.

Zacuto Zgrip Z-Mount
De Zgrip Z-Mount is een ergonomische handgreep welke geleverd wordt inclusief een 9cm rod en een Z-Mount klem. Hij is gemakkelijk op ieder 15mm stangen systeem te monteren met de quick-release handgreep.

Algemeen
Gegevens
Schrijf een review voor Zacuto DSLR Quick Draw
Zacuto DSLR Quick Draw
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard   American Express   Paypal  VISA  Afterpay