Zacuto DSLR Gunstock Shooter Starter

| Omschrijving | Specificaties

Normale prijs: € 1.750,00

Special Price € 499,00

2 Jaar Extra Garantie (€ 250 - € 500)

2 Jaar Extra Garantie (€ 250 - € 500)

OF
Op voorraad, direct leverbaar
Ophalen in een winkel: Bekijk winkelvoorraad

Zacuto DSLR Gunstock Shooter Starter

Zacuto DSLR Gunstock Shooter Starter

Zacuto DSLR Shooters zijn "locked, loaded and ready to fire!".
Na een lange tijd is Zacuto er aan begonnen om de manier van werken met een digitale spiegelreflex te veranderen. Deze shooters zijn universeel, snel op te zetten en extreem lichtgewicht. Handig voor 'run & go' fotografie.

Alle Zacuto kits zijn licht van gewicht en gemakkelijk te hanteren. Wat van kritiek belang is voor een soepele beweging met de camera. De Shooters zijn compleet uitgerust met een schouderband voor wanneer u snel de camera nodig hebt voor net die ene mooie foto. Alle kits bestaan uit 15mm stangen waarop verschillende accessoires geschoven kunnen worden om zodoende het beste uit uw digitale spiegelreflex camera te halen. Ze kunnen met of zonder tegengewicht gebruikt worden. (optioneel)

De Gunstock Shooter Starter is het instapmodel onder de Shooters. Het systeem is samengesteld uit lichtgewicht materiaal waardoor het comfortabel te dragen valt. De Gunstock Shooter Starter bevat een mini baseplate en een Manfrotto quick release plaat waardoor u gemakkelijk en snel de camera van de baseplate kunt halen. De Gunstock Shooter Starter weegt slechts 2,7kg en maakt op 4 plaatsen lichamelijk contact waardoor de camera uitermate stabiel in de hand blijft liggen.

Zacuto Zgrip Z-Mount
De Zgrip Z-Mount is een ergonomische handgreep welke geleverd wordt inclusief een 9cm rod en een Z-Mount klem. Hij is gemakkelijk op ieder 15mm stangen systeem te monteren met de quick-release handgreep.

Zacuto Schouderpad
De schouderpad is vrijwel noodzakelijk bij het werken met zwaardere apparatuur. Met de schouderpad wordt het mogelijk om uw camera nóg beter te balanceren waarduur u zonder moeite een scherpe foto kunt schieten wanneer u langere sluitertijden moet gebruiken. Ook tijdens het filmen met uw digitale spiegelreflex camera is een schoudersteun onmisbaar.

De Zacuto DSLR Gunstock Shooter Starter kit bestaat uit

  • Mini Baseplate met 15 en 20cm stangen
  • Quick Release Adapter
  • Zgrip Z-Mount
  • Schouderpad met 30 en 20 cm stangen
  • Studio 15mm Minimount
  • Minimount
  • Schouderband
Algemeen
Gegevens
Schrijf een review voor Zacuto DSLR Gunstock Shooter Starter
Zacuto DSLR Gunstock Shooter Starter
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit

Trusted shops Ideal  MasterCard   American Express   Paypal  VISA  Afterpay