Time lapse camera

Een time lapse camera legt foto's vast met een interval tussen iedere foto. De intervallen van de time lapse waarin losse beelden gemaakt worden, kunnen afhankelijk van de toepassing flexibel ingesteld worden. Van 1 beeld per seconde tot 1 beeld per 24 uur. Zodra de foto's gemaakt zijn wordt er een filmpje gemaakt. Door deze filmtechniek worden veranderingen zichtbaar gemaakt die normaal te langzaam gaan om waar te nemen. De interval kan zelf worden bepaald. Hierdoor heb je de regie over de te maken film.

Brinno Time Lapse

1 artikel(en)

1 artikel(en)

Toepassingsmogelijkheden

De time-lapse zag je eerst vooral in natuurfilms, maar steeds vaker gaan amateurs ermee aan de slag. De time-lapse wordt zowel in de privésfeer, bijvoorbeeld voor het filmen van de bouw van een huis, als ook voor commerciële toepassingen gebruikt, zoals voor bij de voortgang van grote bouwprojecten, experimenten, productieprocessen of events.

Iedereen kan een time lapse maken

Drie jaar terugbrengen in tien seconden: de time lapse is populairder dan ooit. Maar hoe maak je nu een goede time lapse? Zorg voor een stevige ondergrond voor jouw camera of probeer zo min mogelijk te bewegen. Het is handig om een statief te gebruiken. Zorg er daarnaast voor dat er geen mensen door het beeld heen lopen, vermijd takken van bomen of grassprieten: deze zorgen namelijk voor een trillend beeld. Gebruik verder de juiste interval voor het juiste object. Dit ligt aan de snelheid van het onderwerp dat je gebruikt.

Een Brinno time lapse camera

In ons assortiment vind je time lapse camera’s van het merk Brinno. Met een Brinno time lapse camera is het maken van een time lapse video erg gemakkelijk. Het is een kwestie van instellen, opnemen en genieten van indrukwekkende videobeelden. De camera’s van Brinno zijn verkrijgbaar met verschillende opties.

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA