Tiffen 55mm Digital High Transmission Polarisatie

| Omschrijving | Specificaties
 
 
 

Normale prijs: € 139,95

Special Price € 49,00

OF
Op voorraad, direct leverbaar
Ophalen in een winkel: Bekijk winkelvoorraad

Tiffen 55mm Digital High Transmission Polarisatie

Tiffen 55mm Digital High Transmission Circulair Polarisatie

Polarisatiefilters zijn filters die vaak voor speciale situaties gebruikt worden. Zoals landschap, architectuur en natuurfotografie. Het licht dat weerkaatst wordt door glas, water (druppels), verf, vernis, lakken, plastics, groen van bladeren en gras, bladeren van bloemen, hout en de meeste transparante materialen is al gedeeltelijk gepolariseerd. Meestal in de verkeerde richting. Om de reflecties van deze materialen te verminderen, levert een polarisatiefilter uitstekend werk: het gras zal groener zijn en de kleuren van bloemen intenser, u kunt ook door het spiegelend oppervlak van water kijken, de dauwdruppels op het water zullen minder storen zodat het groene grasveld groener zal zijn. Kortom, meer verzadiging en contrast en minder spiegeling in uw foto.

High Transmission

De High Transmission digitale filters zijn een state-of-the-art technologische doorbraak in de multi-coated foto-en video filters. De filters zijn speciaal gemaakt voor de veeleisende professionele en enthousiaste fotograaf. De High Transmission filters hebben een dubbele titanium coating en blinken uit in hardheid en duurzaamheid.

De High Transmission filters bieden de sterkte van een titanium coating gecombineerd met het zuiverste optische kwaliteit glas. Door deze combinatie is er een ongeëvenaarde krasbestendige duurzaamheid ontstaan. U hoeft zich niet druk te maken over stof, het weer of krassen. Door de coating krijgen stofdeeltjes en de weerelementen geen kans om op het filter achter te blijven.

Algemeen
Gegevens
Kenmerken
Technische details
Inhoud van de verpakking
Schrijf een review voor Tiffen 55mm Digital High Transmission Polarisatie
Tiffen 55mm Digital High Transmission Polarisatie
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard   American Express   Paypal  VISA  Afterpay