Tiffen 4x4 Warm Polarizer filter

| Omschrijving | Specificaties
 
 
€ 273,95
OF
Op bestelling leverbaar
Ophalen in een winkel: Bekijk winkelvoorraad

Tiffen 4x4 Warm Polarizer filter

Tiffen 4x4 Warm Polarizer filter

Polarisatiefilters zijn filters die vaak voor speciale situaties gebruikt worden. Een lineaire filter is wat blauwer in vergelijking met een UV-filter. Deze filter is mooi te gebruiken voor landschapsfoto's, door aan het filter te draaien kunt u verschillende kleuren blauw tevoorschijn laten komen. U kunt dus zelf bepalen hoe blauw u uw lucht wilt hebben.
Polarisatiefilters zijn voornamelijk bedoeld om spiegelingen uit oppervlaktes te halen en dan met name die van glas en water. Hierdoor worden de kleuren verzadiger en de lucht donkerder.

Er zijn twee verschillende filters, een circulair en een lineair filter. Lineaire filters zijn minder duur dan circulaire filters en effectiever. Maar je hebt een circulair filter nodig als je een camera hebt die door de lens meet of autofocus heeft, anders schakel je door het filter één of beide functies uit.

Kenmerken:
- Voor algemeen outdoor gebruik
- Zorgt voor dramatischere luchten en minimaliseert reflecties
- Kan worden gedraaid voor het gewenst effect
- Het Warm Polarizer Filter combineert de voordelen van een lineair polarisatiefilter met het warme effect van een Color Warming Filter, waardoor hij ideaal is voor portretten en landschappen

Algemeen
Gegevens
Schrijf een review voor Tiffen 4x4 Warm Polarizer filter
Tiffen 4x4 Warm Polarizer filter
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard   American Express   Paypal  VISA  Afterpay