Thule

In 1942 werd Thule in Zweden opgericht. Thule helpt u om alles wat u dierbaar is veilig, gemakkelijk en in stijl te vervoeren, zodat u de vrijheid heeft om uw actieve leven vorm te geven. Wat uw passie ook is, waar u ook heen gaat of wat u ook meeneemt: met Thule bent u vrij om volop van uw actieve fotografische leven te genieten.

2 artikel(en)

2 artikel(en)

Thule Perspektiv Daypack

Deze Thule Perspektiv Daypack biedt voldoende ruimte voor al uw materialen en is bovendien zo ontworpen dat u al uw apparatuur snel kunt pakken. Deze Thule tas heeft een Cloudburst constructie ter bescherming van de naden. Deze Thule tas biedt ruimte voor een spiegelreflexcamera, twee objectieven en een flitser. Daarnaast bevat de tas ook nog voldoende vakken voor het opbergen van persoonlijke spullen en accessoires zoals geheugenkaarten en accu's.

Thule Covert CSC Sling

Deze Thule cameratas is een uitstekende keuze als u alleen het noodzakelijke wilt meenemen. Deze Thule Slingbag heeft een op origami geïnspireerd schottensysteem dat zich nauwsluitend vouwt om alle spullen, groot of klein, voor optimale bescherming. U kunt de Thule Covert CSC Sling dragen als een slingbag of rugzak, waarbij het ergonomische chassissysteem het perfecte evenwicht biedt tussen steun en schokdemping.

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA