Televisie accessoires

Met tv-accessoires haalt u nog meer gemak en plezier uit uw televisie. In ons assortiment vindt u verschillende tv-accessoires, zoals wandsteunen. Dit televisie-accessoire is zeer handig wanneer u de televisie aan een muur wilt bevestigen. Houd bij de aanschaf van een wandsteun altijd rekening met de minimale en maximale afstanden van het scherm en het maximale draaggewicht van uw televisie.

1-18 van 30

Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-18 van 30

Pagina:
  1. 1
  2. 2

De juiste accessoires voor uw televisie

Het is belangrijk dat u accessoires koopt die compatibel zijn met uw televisie. Niet elk accessoire is namelijk geschikt. Houd bijvoorbeeld rekening met de juiste afmetingen en het gewicht van uw televisie. In ons assortiment vindt u tv-accessoires van verschillende merken, zoals Vogel's en NewStar.

Wandsteun: ideaal tv-accessoire

Een wandsteun is een ideaal accessoire voor uw televisie. In ons assortiment vindt u verschillende ophangsystemen, zoals wandsteunen waarmee u de tv naar boven en beneden kan kantelen en kunt rondraaien. Ook zijn er wandsteunen die voorzien zijn van een geïntegreerde waterpas. Handig!

Koop online uw tv-accessoires

Vergeet uw televisie-accessoires niet en verrijk uw mogelijkheden. In ons assortiment hebben wij diverse, handige accessoires. Heeft u gevonden wat u zocht? Bestel uw tv-accessoires vandaag nog online!

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA