Tamron macro lens

Met een Tamron macro lens kunt u onderwerpen van heel dichtbij fotograferen. Als u bijvoorbeeld een bloem of insect wilt fotograferen, gebruik u een macrolens. Bij de meeste lenzen is de kortste instelafstand ongeveer 1 meter, maar bij een 100mm macro lens is de kortste instelafstand ongeveer 29cm. U kunt dus veel dichterbij bij een onderwerp komen en zo een zeer gedetailleerde foto maken. De meeste macro lenzen hebben een brandpuntsafstand van rond de 100mm. Met een Tamron macro lens ontdekt u een wereld die normaal gesproken te klein is om waar te nemen.

2 artikel(en)

2 artikel(en)

Beleef een nieuwe dimensie met een Tamron macro lens

Het leven van insecten, planten en bloemen gaat meestal aan u voorbij. Ook als u fotografeert. Behalve dat ze vaak niet eens opvallen, is uw alledaagse fotoapparatuur ook niet geschikt om kleine voorwerpen goed vast te leggen. Lang niet alle lenzen kunnen scherpstellen op kleine onderwerpen. Daarvoor moet u meestal een paar passen achteruit doen, maar dan ontgaan de bijzondere details u juist. Met een Tamron macro lens voorkomt u dat. Het geeft u als fotograaf handvaten voor het maken van bijzondere beelden van een bijzondere wereld.

Koop uw Tamron macro lens online

In onze webshop kunt u kiezen uit meerdere Tamron macro lenzen. Bestelt u voor 22:00 uur uw objectief en is deze op voorraad? Dan sturen wij uw bestelling dezelfde avond nog naar u toe. Of kom langs in een van onze winkels!

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA