Tamron SP 15-30mm F2.8 Di VC USD G2 Canon

| Omschrijving | Specificaties
 

Normale prijs: € 1.399,00

Special Price € 1.118,00

OF
Op voorraad, direct leverbaar

Tamron SP 15-30mm F2.8 Di VC USD G2 Canon

De nieuwe Tamron SP 15-30mm F2.8 Di VC USD G2 Canon zet de traditie voort van Tamron's hoge optische prestaties, die in het voorgaande model A012 wereldwijd al zo geroemd werden door fotografen en de vakpers.

Door de integratie van een XGM-lenselement (eXpanded Glass Molded Aspherical) en meerdere LD- lenselementen (Low Dispersion) zijn vervorming en laterale chromatische afwijkingen, die zo vaak voorkomen bij groothoekopnamen, sterk geminimaliseerd. Verder is een nieuw ontwikkelde AX (Anti-reflectie eXpand) Coating aangebracht op de lensdelen om ghosting en flare grondiger dan ooit te verminderen. De optische prestaties, van deze zeer lichtsterke F/2.8 ultra groothoekzoom, zijn vanaf de brandpuntsafstand van 15 mm al uitstekend. Bovendien zorgt de ingebouwde Tamron Dual MPU (Micro-Processing Unit) voor sterk verbeterde AF-snelheid, AF-nauwkeurigheid en sterkere beeldstabilisatie. Dit is een nieuwe generatie super hoge kwaliteit, lichtsterke ultra-groothoekzoom, met eersteklas optiek en een breed scala aan functies die dienen om de hele fotografie-ervaring nieuw leven in te blazen.

De nieuwe Tamron SP 15-30mm F/2.8 Di VC USD G2 heeft een vochtbestendige constructie waardoor het ideaal is voor outdoor fotografie. Dit wordt gerealiseerd doordat er een speciale kit gebruikt wordt bij elke verbinding en naad. Dit kitmateriaal helpt om het binnendringen van vuil, stof en waterdruppels te voorkomen, een effectievere manier in vergelijking met conventionele vochtbestendige constructies. Verder is ook de vuilafstotende coating op de SP 15-30mm G2 sterk verbeterd vergeleken met het vorige model. De frontlens is nu voorzien van een geheel nieuwe Fluorine Coating, de nieuwe bestanddelen zorgen voor een nog sterkere mate van vuil- en olie afwerende eigenschappen. Het lensoppervlak is gemakkelijker schoon te vegen en is minder kwetsbaar voor de schadelijke effecten van vuil, stof, vocht en vingerafdrukken, hierdoor is dit waardevolle objectief continu en langdurig beschermd.

Door toepassing van Tamron's Dual MPU (Micro-Processing Unit) systeem en een verbeterd AF-controle algoritme, heeft de Tamron SP 15-30mm G2 een supersnel en zeer nauwkeurige autofocus. De AF-motor maakt gebruik van de Tamron USD-technologie (Ultrasonic Silent Drive). Deze zorgt voor een hoge draaisnelheid, snelle aan/uitschakelingen en een zeer stille werking. Een ander groot voordeel van de Tamron USD-motor is dat er op ieder moment de automatisch ingestelde afstand, handmatig gecorrigeerd kan worden, zonder het fysiek omzetten van de AF/MF-schakelaar.

Tamron bracht met de huidige SP 15-30mm F/2.8 Di VC USD (model A012) al 's werelds eerste lichtsterke ultra-groothoekzoom uit, voorzien van ingebouwde beeldstabilisatie. In het nieuwe A041 model past Tamron een verbeterde versie toe van haar VC-beeldstabilisatiesysteem, dat tot maar liefst 4.5 stop winst geeft bij het fotograferen zonder statief (volgens CIPA-standaard). Dit maakt het mogelijk om scherpe foto's te maken van een breed scala aan fotografische onderwerpen, waaronder binnen- en buitenopnamen bij slecht licht en opnamen uit de hand met sluitertijden, zoals bij landschapsfotografie.

Kenmerken van de Tamron SP 15-30mm F2.8 Di VC USD G2 Canon

 • EF-lens/full-frame formaat
 • Diafragmabereik: f/2.8 tot f/22
 • Drie LD en drie asferische elementen
 • AX, eBAND, BBAR en fluorine coatings
 • Ultrasonische Silent Drive autofocusmotor
 • VC-beeldstabilisatie
 • Vochtbestendige constructie
 • Afgerond diafragma met 9 lamellen
 • Ingebouwde zonnekap

Standaard meegeleverd bij de Tamron SP 15-30mm F2.8 Di VC USD G2 Canon

 • 1x Tamron SP 15-30mm F2.8 Di VC USD G2 Canon
 • 1x Lensdop voor
 • 1x Lensdop achter
Algemeen
Gegevens
Lenssysteem
Prestatie
Gewicht en omvang
Ontwerp
Inhoud van de verpakking
Schrijf een review voor Tamron SP 15-30mm F2.8 Di VC USD G2 Canon
Tamron SP 15-30mm F2.8 Di VC USD G2 Canon
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Tamron SP 15-30mm F2.8 Di VC USD G2 Canon

Tamron SP 15-30mm F2.8 Di VC USD G2 Canon

Normale prijs: € 1.399,00

Special Price € 1.118,00

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA