Instap systeemcamera

Een systeemcamera (DSLM: digital Single Lens Mirrorless) is een digitale camera zonder een spiegel voor het zoekersysteem. Voor het bepalen van de compositie maakt u gebruik van het scherm op de achterkant van de behuizing of een elektronische zoeker. Een systeemcamera is meestal klein en licht, maar toch voorzien van een relatief grote sensor. U kunt bovendien werken met verwisselbare objectieven.

1-18 van 34

Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-18 van 34

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Voor wie is een instap systeemcamera?

Het grote voordeel van een systeemcamera ten opzichte van een spiegelreflexcamera is toch vooral het formaat van de camera. Een systeemcamera is relatief compact. U kunt met een systeemcamera switchen van objectieven. U heeft dus volop fotografische mogelijkheden, zonder dat u zware apparatuur bij u draagt.

Diverse merken instap systeemcamera

Dankzij de verscheidenheid aan modellen is er altijd een instap systeemcamera die bij u past. In ons assortiment vindt u instap systeemcamera’s van verschillende merken, zoals Canon en Nikon. Twijfelt u nog over een bepaald model of type? Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste camera.

Koop uw instap systeemcamera online

In ons assortiment vindt u verschillende instapmodellen. Heeft u de camera gevonden die aan uw wensen voldoet? Plaats uw bestelling online. Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. We geven u graag een passend advies!

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA