Superzoom camera's

Een superzoom camera kenmerkt zich door zijn enorme zoombereik. Hierdoor legt u onderwerpen die zich op afstand bevinden moeiteloos vast. Het meest unieke is misschien wel dat de superzoom geen gebruik maakt van een extra lens. De superzoom heeft namelijk zelf alles in huis! Een superzoom camera is een compacte camera met een krachtige, vaste zoomlens.

3 artikel(en)

3 artikel(en)

Superzoom voor op reis

Een superzoom is een echte alleskunner. Niet voor niets is dit type camera geliefd onder veel fotografen. Een superzoom is met name geschikt voor fotografen die willen zoomen, maar die niet op pad willen met allerlei lenzen. Een superzoom is een perfecte, compacte oplossing om bijvoorbeeld mee te nemen op reis. Zo neemt u een enorm zoombereik gewoon mee in uw jaszak!

Voordelen van een superzoom compact camera

Een groot voordeel van de superzoom camera is dat u de vrijheid hebt om onderwerpen verschillend te positioneren in het beeld. Wilt u een onderwerp beeldvullend tonen, dan zoomt u gewoon extra in. Zelfs als het onderwerp zich op meters afstand bevindt. Daarnaast is een superzoom camera eenvoudig in gebruik en zit alles verpakt in een compacte body.

Verschillende soorten superzoom camera’s

Superzoom compact camera’s zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Zo vindt u in ons assortiment superzoomers die naast een enorme zoombereik ook beschikken over tal van andere handige eigenschappen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een krachtige beeldsensor, 4K filmfunctie en beeldstabilisatie? Heeft u vragen over een superzoom camera? Neem dan contact met ons op, want wij helpen u graag.

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA