Sunbounce Micro-Mini Frame + Scherm Zilver/Wit

| Omschrijving | Specificaties
€ 129,00
OF
Levertijd 20-25 werkdagen
Ophalen in een winkel: Bekijk winkelvoorraad

Sunbounce Micro-Mini Frame + Scherm Zilver/Wit

Sunbounce Micro-Mini Frame + Scherm Zilver/Wit + Opbergtas

De Sunbounce Frame + Scherm Zilver/Wit is de perfecte reflector voor portretten en kleine objecten. Zowel in de studio als buiten is dit de ideale oplossing.

Dit opvouwbare frame is super licht en extreem stabiel. Door het gemakkelijke aanpasbaar systeem kunt u het frame combineren met een willekeurig scherm van Sunbounce, waardoor het een reflector, diffuser, of licht blokker (schaduw) wordt. Dit speciale frame, die met de hand is gemaakt van aluminium, kan in enkele seconden ingeklapt worden om in de stevige bijgeleverde tas opgebergd te worden.
Dankzij het flexibele systeem kunt u het frame op verschillende manieren inzetten. U kunt ervoor kiezen om tijdens de opnames het frame in de hand te houden of te monteren op een statief.

Het zilver witte frame geeft het onderwerp een neutrale uitstraling. Voor fotografen is dit zeer belangrijk omdat u de kleur in de nabewerking goed kunt aanpassen. Het frame is ook zeer geschikt voor het accentueren van details. De highlights worden helder en scherp.

Algemeen
Gegevens
Schrijf een review voor Sunbounce Micro-Mini Frame + Scherm Zilver/Wit
Sunbounce Micro-Mini Frame + Scherm Zilver/Wit
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard   American Express   Paypal  VISA  Afterpay