Straatfotografie

Daniël Muskee over zijn liefde voor Leica

Daniël Muskee over zijn liefde voor Leica

Daniël Muskee is een gepassioneerd fotograaf met een voorliefde voor het merk Leica. Fabrikant Leica, die al in 1869 werd opgericht en door de jaren heen een uitmuntende naam heeft opgebouwd, staat garant voor een uitzonderlijke kwaliteit. We spraken met Daniël Muskee over zijn fotografie en zijn geliefde camera.

Lees meer

Review - Manfrotto BeFree Live videoreisstatief

Review - Manfrotto BeFree Live videoreisstatief

Op straat gebeurt er veel en dat is de aanleiding voor een toenemende populariteit van straatfotografie. Maar behalve foto’s kunt u natuurlijk ook video's maken op deze dynamische locatie. Deze kunt u uit de hand schieten, maar voor een rustiger beeld en vloeiende camerabeweging is een statief eigenlijk onmisbaar. 

Lees meer

Hoe maak je een schitterende nacht-timelapse?

Hoe maak je een schitterende nacht-timelapse?

Timelapse: de ideale manier om meer met fotografie te doen dan alleen stilstaande plaatjes schieten. Denk daarbij aan voordelen als het schieten in RAW, een hoger aantal megapixels en het kunnen gebruiken van lange sluitertijden. Sander Blom praat ons bij over deze mooie vorm van straatfotografie! 

Lees meer

Straatfotografie, tips en benodigheden

Straatfotografie is kunst op zich. Het is een manier om het dagelijks leven op een realistische wijze vast te leggen, op straat vindt u namelijk van alles en het beweegt constant. En dat is één van de redenen dat veel mensen zo gegrepen worden door mooie straatfoto's. Hoe maakt u nu een goede straatfoto? En hoe zorg u ervoor dat u niet opvalt? 

Lees meer

Trusted shops Ideal  MasterCard   American Express   Paypal  VISA  Afterpay