Storm Jacket

Storm Jacket camerahoezen zijn de snelste en eenvoudigste manier om professionele camera's en objectieven van ongunstige weersomstandigheden zoals sneeuw, wind, regen, stof en schadelijke UV-stralen te beschermen. Storm Jackets zijn verkrijgbar in verschillende modellen en kleuren en beiden bescherming aan de meeste spiegelreflexcamera's, DV-camera's en de full-size professionele Betcam stijl camera's.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Storm Jacket Camera cover M

Het medium formaat Storm Jacket Camera cover werkt goed voor de middellange en lange lenzen en wordt door de meeste klanten aanbevolen. Meet uw camera/lens van de achterzijde tot de body tot aan de voorkant van de lens. Als u 18 tot 38 cm meet, dan is dit de juiste Storm Jacket voor u.

Storm Jacket Pro

De Storm Jacket Pro Camouflage is exact hetzelfde als de standaard Storm Jacket. Het enige verschil is een opening aan de onderkant voor het aansluiten van een statief. Door deze opening kunt u ook makkelijker manueel scherpstellen. Storm Jacket Pro modellen zijn er niet in maat Small en zijn alleen leverbaar in het zwart en camouflage.

Storm Jacket cover kopen?

Bestelt u uw Storm Jacket Camera cover op een werkdag voor 22:00 uur en is deze op voorraad, dan sturen wij deze nog dezelfde avond naar u op. Behalve online bent u ook van harte welkom bij onze vestigingen in Den Ham en Turnhout waar wij u graag van een passend advies voorzien.

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA