Steiner

In 1947 startte Karl Steiner met een workshop in Bayreuth, Duitsland, geobsedeerd met maar één doel: het creëren van optische producten die zo functioneel, stevig en gelijkmatig foutloos zijn dat niets in de chaotische, naoorlogse wereld kan evenaren. De premium Duitse verrekijkers zijn nu in 65 landen beschikbaar en zijn in trek bij sporters en toeschouwers, vogelaars en zeelieden, piloten en ontdekkingsreizigers en ingezet door veiligheidsdiensten en strijdkrachten over de hele wereld.

1-18 van 40

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-18 van 40

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Steiner verrekijkers

De Steiner verrekijkers maken gebruik van de nieuwste Duitse optische technologie om de beste verrekijker lijnen te leveren in de wereld van jagers, rechtshandhaving, militair personeel en avonturiers op land en zee. Zo kan de Steiner Commander Global 7x50 worden gezien als één van de beste verrekijkers voor op zee. En de Steiner Range Xtreme 8x56 is ontwikkeld voor gebruik onder lastige lichtomstandigheden zoals bij de jacht of in de schemering.

Steiner Skyhawk 3.0

Dankzij de hoogwaardige Skyhawk birdwatching verrekijkerserie met zijn unieke eigenschappen heeft u namelijk altijd een perfect beeld, zowel bij langdurige observatie als op onverwachte momenten. Door het lage gewicht van deze compact verrekijker kunt u ze overal mee naar toe nemen. Speciaal voor het spotten van vogels heeft Steiner de Skyhawk 3.0 birdwatching verrekijkers ontwikkeld. Deze Steiner verrekijkers zijn gebaseerd op de Nighthunter modellen maar dan minder extreem.

Steiner Navigator Pro

Het beeld is vlijmscherp, kleurecht, contrastrijk en overstraling wordt gereduceerd tot het minimum. Contouren zijn duidelijk zichtbaar, zelfs bij weinig licht of grauw weer. De Steiner Navigator Pro is altijd scherp vanaf 20 meter tot oneindig dankzij het Sports Auto Focus systeem. De cilindrische oogschelpen bieden u, ook als u een bril draagt, een perfect kijkcomfort en een betrouwbare bescherming tegen strooilicht en wind vanaf de zijkant.

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA